Akik mar biztosan nem szeretnetek tobb gyereket hogyan vedekeztek? Bevalt?
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 14:04
1/19 anonim válasza:
Nuvaring hüvelygyűrűvel.
Eddig bevált (3 éve)
4/19 anonim válasza:
a 3. gyerek után elköttetem magam. Teljes garanciát azért erre se mertek vállalni :)
5/19 anonim válasza:
Szinten mirena.m eg szenvedek a pecsetelessel se mas bajom bajom nincs vele.
Remelem nem csuszik be egy 4.baba...
6/19 Vilcsianyuja válasza:
Szintén Mirena. Bár nekem nincs túl sok félnivalóm, spontán elvileg nem eshetek teherbe, inkább a menstruációs problémáim miatt rakattam fel. De azért így nyugodtabb vagyok, nehogy megtréfáljon a természet egy negyedikkel :)
7/19 A kérdező kommentje:
Nemsokara szulom a harmadikat es biztos nem szeretnek negyediket. Ovszer kilove, nem szeretnek kb 15-20 evet gumit hasznalni, phjjj.
A spiralrol a barati korben csak rosszat hallottam, tablettat ennyi idosen mar nem szeretnek. En is gondolkodom az elkottetesen, de igazsag szt attol is felek.
Masnak ez nem dilemma? Neketek egyertelmu volt mit valasztottatok?
2016. aug. 29. 14:45
8/19 anonim válasza:
3 gyerek után 42 évesen elköttettem magam.Ennek már másfél éve,így bízom benne,hogy így is marad(mivel égetve lettek a petevezetők).
9/19 anonim válasza:
29 vagyok, huvelygyuruvel. Szerettem volna elkottetni magam, de sajnos a kdnp-s 70 eves ferfiak ezt nem engedik. Igy marad ez.
10/19 Vilcsianyuja válasza:
Sima spirált én se rakatnék fel, semmi pénzért. Hormont se akartam semmiképp, a Mirenának utánaolvastam, és eléggé elgondolkodtatott, igaz, ebben is van hormon, de csak helyileg hat. Aztán a húgom rakatott fel, és az ő példáján felbátorodtam. Bevált szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!