Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi az egy főre eső összeg...

Mennyi az egy főre eső összeg 2016-ban, ami felett ingyenesen ehet a gyerek az oviban?

Figyelt kérdés
Tavaly 89 ezer valamennyi volt,azt tudom,idén azt olvastam 95 ezer valamennyi.Ez hiteles?
2016. aug. 29. 13:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
24%
Mi volt benne a felháborító? Teljesen normálisan megírtam, hogy mit gondolok erről az egészről. Nyilván nem attól sajnálom, aki tényleg rászorul, de vannak, elég sokan, akik nem és mégse kell fizetniük. És vannak olyanok is akik rászorulnának, mégis kell fizetniük.
2016. aug. 29. 23:57
 22/22 anonim ***** válasza:

14es vagyok

De igenis b.ssza a csőröd... Bocs,hogy nem fizetünk érte... Keresek sz.ros 52ezret,párom meg mérnökként 200-at,mellé az adó meg csp,egyenlőre 25+12,majd ha megszületik a második baba lassan,akkor kapok adóval kb 60-at,családi 28kb,mellé párom 220-t kb...Ga kellene,fizetném az etetését a gyereknek,annak ellenére is,hogy minusz 500ezerben vagyunk a sok plusz kiadás miatt ami jött a baba költségei mellé még (nem járok magándokihoz és nem járok se tornára,a gyerek se jár semmi fizetösre)... Ja és hozzátenném a bölcsi még nekünk is fizetős volt,pedig exem 130-at keresett én meg 90-et...Jaaa éd akkor mondd még,három gyereket tervezünk összesen...

2016. aug. 30. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!