Mennyi az egy főre eső összeg 2016-ban, ami felett ingyenesen ehet a gyerek az oviban?
Figyelt kérdés
Tavaly 89 ezer valamennyi volt,azt tudom,idén azt olvastam 95 ezer valamennyi.Ez hiteles?2016. aug. 29. 13:07
1/22 anonim válasza:
95 ezer párszáz forintot olvastam valahol. Minket nem érint, így pontosan nem emlékszem hol.
2/22 anonim válasza:
Kb pont azok ehetnek, akik a legkevésbé se szorulnak rá.
3/22 anonim válasza:
"Az egy főre eső jövedelem nem haladja meg a nettó minimálbér 130 százalékát, azaz 2016-ban 95 960 forintot."
4/22 ede1219 válasza:
"Az én adómból fizetik a pisisek nagy zabálásait."
Gratulálok a rettenetes intelligenciádhoz!
Láttál már óvodás gyereket "zabálni"?! Tisztában vagy azzal, hogy mennyit eszik egy gyerek, mibe kerül ez az adófizetőknek?!
5/22 ede1219 válasza:
Kérdésedre válaszolva, kérdező, én is úgy tudom, hogy mindenkinek ingyenes az óvodai étkezés.
6/22 anonim válasza:
2-es: Te mire gondolsz? Mi az, hogy azok ehetnek,akik a legkevésbé szorulnak rá??
7/22 anonim válasza:
ma hoztam el a papírt az oviból és ahogy a 3. ik válaszoló írja 95960ft. De nem ez az összeg felett ehet ingyenesen hanem ez az összeg alatt
9/22 anonim válasza:
7: Arra, amit a 6-os is írt. Ingyen eszik a gyereke, de a kezében ott az okos telefon, pl. Vagy "papíron" minimálbért keres, meg szegény ember, közbe meg az összes jövedelme feketén van.
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor kb.95 ezer .
2016. aug. 29. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!