Mennyi az egy főre eső összeg 2016-ban, ami felett ingyenesen ehet a gyerek az oviban?
9es, te nagyon antiszociális beteg ember vagy!
én is utálom, hogy a cigányok 15 gyereket szülnek és a több száz ezer forint csp-ből és támogatásból "nevelik" a gyerekeiket az ingyen lakásban amit én nem kapok.
na de 3-6 évesektől sajnálni az ételt???
7-es vagyok.Nem értem azokat akik ennyire felvannak háborodva azon,hogy mások nem fizetnek. Inkább annak örüljenek,hogy nekik ha jövedelem alapján van a kedvezmény akkor keresnek annyit,hogy nem jár!!
Nekem is ingyen eszik a gyerek az óvodába és aki pufog az most pufoghat még jobban mert jövedelem alapján nem járna nekünk az ingyen étkezés,de nagycsaládosként igen.
Ez a rendszer nem teljesen igazságos,az tény,de akkor is felháborító a stílusod.
Én pont azért tettem fel a kérdést,mert tavaly nem járt,idén meg ha a tavalyi összeget veszem alapul (89 ezer valamennyi) akkor már fizetősek lettünk volna (de így hogy már 95,így nem) Mindössze azért mert a párom kapott 10.000 emelést ami már pont a fizetős kategóriába sorolt minket,és pont elmegy a gyerek kajájára :) szóval nem igazságos a rendszer,de akinek annyi a keresete,az inkább örüljön tényleg ha nem fizet.
A 3 gyerekeseknél meg hát ez van,ők már az én időmben is ingyen kapták a tankönyvet pl,míg mi perkáltunk érte.Ezen kár ennyire kiakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!