Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi az egy főre eső összeg...

Mennyi az egy főre eső összeg 2016-ban, ami felett ingyenesen ehet a gyerek az oviban?

Figyelt kérdés
Tavaly 89 ezer valamennyi volt,azt tudom,idén azt olvastam 95 ezer valamennyi.Ez hiteles?
2016. aug. 29. 13:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%

9es, te nagyon antiszociális beteg ember vagy!

én is utálom, hogy a cigányok 15 gyereket szülnek és a több száz ezer forint csp-ből és támogatásból "nevelik" a gyerekeiket az ingyen lakásban amit én nem kapok.

na de 3-6 évesektől sajnálni az ételt???

2016. aug. 29. 14:39
 12/22 anonim ***** válasza:
10%
nem az ételt sajnálom te nagyon fogyatékos. azt mondtam, hogy ne egyen a gyerek? nem, azt mondtam, hogy fizessen mindenki az ételért.
2016. aug. 29. 15:02
 13/22 A kérdező kommentje:
Ezt nem a szülők találták ki hanem az állam. Szidjad Orbánt akkor!
2016. aug. 29. 15:24
 14/22 anonim ***** válasza:
25%
B.ssza a csőröd hogy neked fizetni kell?!
2016. aug. 29. 15:33
 15/22 anonim ***** válasza:
24%
nem, az b*ssza, hogy másnak nem kell, pedig rá se szorulnak. te se fizetsz mi, azért véded ezeket ennyire?
2016. aug. 29. 15:35
 16/22 anonim ***** válasza:
24%
13: szidom őt is, de nem ő zabáltatja a gyerekét ingyért. vagy legalábbis nem csak ő.
2016. aug. 29. 15:39
 17/22 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem ezt az indulatot itt az egyik válaszolónál. Írtam, minket nem érint az ingyen étkezés, mert papíron is többet keresünk, de egyáltalán nem zavar, hogy más ingyen kapja. Nekem jobb lenne attól, ha ők sem kapnának? Nem. A férjemnek adok igazat, aki azt mondta, inkább örüljünk,hogy nincs erre szükségünk.
2016. aug. 29. 16:10
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok.Nem értem azokat akik ennyire felvannak háborodva azon,hogy mások nem fizetnek. Inkább annak örüljenek,hogy nekik ha jövedelem alapján van a kedvezmény akkor keresnek annyit,hogy nem jár!!

Nekem is ingyen eszik a gyerek az óvodába és aki pufog az most pufoghat még jobban mert jövedelem alapján nem járna nekünk az ingyen étkezés,de nagycsaládosként igen.

2016. aug. 29. 20:55
 19/22 anonim ***** válasza:
24%
19: Pont ez benne az igazságtalan. Te keresel mondjuk havi 500-at, a férjed is keres 500-at, van 3 gyereketek, akkor egy főre 200 ezer ft esik. Bőven nem járna, de mivel van 3 gyerek ezért ugye jár. Na most van mondjuk egy másik család, anya és gyerek. Anya kereken 200 ezret kap, így egy főre 100 ezer jut. Nekik nem jár, miközben ti kétszer olyan jó életszínvonalon éltek. Nem gondolod igazságtalannak? Jó te nyilván nem, mert neked így tökéletes. De aki ezt látja, ne adj isten átéli, annak viszont az.
2016. aug. 29. 22:06
 20/22 A kérdező kommentje:

Ez a rendszer nem teljesen igazságos,az tény,de akkor is felháborító a stílusod.

Én pont azért tettem fel a kérdést,mert tavaly nem járt,idén meg ha a tavalyi összeget veszem alapul (89 ezer valamennyi) akkor már fizetősek lettünk volna (de így hogy már 95,így nem) Mindössze azért mert a párom kapott 10.000 emelést ami már pont a fizetős kategóriába sorolt minket,és pont elmegy a gyerek kajájára :) szóval nem igazságos a rendszer,de akinek annyi a keresete,az inkább örüljön tényleg ha nem fizet.

A 3 gyerekeseknél meg hát ez van,ők már az én időmben is ingyen kapták a tankönyvet pl,míg mi perkáltunk érte.Ezen kár ennyire kiakadni.

2016. aug. 29. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!