Hogy lehet leküzdeni a gyerek utáni vágyat?
ha most megfogannál, teljesen esélytelennek látszik, hogy jobbá válna az anyagi helyzetetek, mire jönne a 3. baba?
Amúgy ilyenkor szokott becsúszni a baba, mikor ennyire vágynak rá, függetlenül az anyagiaktól.
Szerintem ez hihetetlen. Mármint, hogy ott egy pici baba és te máris egy másikról fantáziálsz. Arról már nem is beszélve, hogy van egy nagyobb is. Miért nem akarod kiélvezni az időt a már meglévő gyerekeiddel? Miért nem éled meg azt, mait MOST jó? Miért kell elégedetlenkedni?
Szerintem örülj annak, ami van. Arról nem is beszélve, hogy ki tudja, hogy mit hoz a jövő. Simán lehet, hogy lesz még gyereked, de azért a kicsinek (és persze a nagyobbnak) most kellene örülni...
Nekem is ez jutott eszembe
Én tuti nagy örömmel babáznék, élnék a mostnak, a harmadikat meg meghagynám a jövő kérdésének
De ismerősöm már terhesen is így volt, mint kérdező..a kövi baba után vágyódott.. jelenleg a hatodikat várja. Nem vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!