Na most akkor rossz anya vagyok?
Olyan sokkoló élményben volt részem pár napja, hogy az eszem megáll, még mindig..
6 hónapos a kislányom. Pár napja, már nem is tudom melyik nap, de bementünk az apukájához a munkahelyére, ami egy tetováló szalon, mivel a párom tetováló, logikus. Végeztünk, jöttünk ki, már akkor láttam, hogy az út túl oldalán áll egy nő, egy kb. 6-7 éves kissráccal, meg egy babakocsis kislánnyal. A kisfiú hisztizett valamiért, az anyja meg tiszta idegbeteg módjára kiabált vele, de közben meg engem méregetett. Átértünk az ő oldalukra, erre megszólított (vagyis inkább utánamszólt, hogy várjak egy kicsit). Odajött, és akkor elkezdte, próbálom idézni, valami olyasmit hogy "Ne haragudj már, de jól láttam, hogy te egy tetováló üzletből jöttél ki a gyerekkel? Te normális vagy, ilyenekre neveled a gyerekedet? Meg egyébként is, luxus neked a babakocsi, hogy a kezedben cipeled, ez nagyon káros neki, ha nem tudnád. És miért nem lehet normálisan felöltöztetni, ez egy kisbaba, nem divatolni kéne vele, főleg nem ilyen időben. Persze látom, a kis körmöcskéd, meg a szempillád nagyon szép, gondolom a gyerekről is így gondolkozol. Nagyon rossz ezt làtni, hogy ilyen anyák vannak manapság, és blablabla"
Vázolom a képet, amit láthatott, igen, a kezemben volt a lányom. Körübelül 20 fok volt, ráadtam egy szürke, rózsaszín mintás Ramones pulcsit (ezt is megszólta a nő amúgy), egy fekete leggingset, és egy Adidas cipőt, mert nekem is olyan van, és szerintem ez aranyos. A körmöm ki volt festve, szempillát pedig 1 hete voltam csináltatni.
Én olyan szinten blokkoltam le, hogy azt elmondani nem tudom. Folytatta amúgy még , hogy biztos nagyon felelőségteljes anya vagyok, elképzelni sem tudja milyen rossz sorsa lehet a gyereknek, biztos főzni sem tudok (wtf???), aztán elment, mert a kisgyereke is hisztizni kezdett.
Én komolyan kérdezem, ILYEN VAN?? Én ezt még mindig nem fogtam fel teljesen, hogy az ilyen nő pontosan mit érez, mit gondolt amikor odajött hozzám.
Segítsetek már ki, légyszi. Ilyen fordult már elő mással is? Vagy tényleg bennem van a hiba? Komolyan nem értem meg..
21,
az oldal fele kamu. Hogy miért? Egyeseknek a kitalált kérdések gyártása, mások hergelése a szórakozás. Ennyi.
Ekkora vetítést:-)
Élő ember nem hallgatna meg egy ilyen litániát!
Tiszta abszurd.
Sokfelé járunk, 2 gyerekem van, és soha nem szóltak még be.
Vadidegen volt, biztos nem ismeted valahonnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!