Kinek mennyire nehéz otthon 2 picivel, ha az apuka szinte nonstop dolgozik?
Tudom sok kérdés van ebben a témában, de kíváncsi vagyok a friss válaszokra! :)
24 éves vagyok, férjem 30. Van egy másfél éves kisfiúk, tegnap kiderült, hogy ismét babát várok. Először sokkot kaptam :D
Főleg úgy, hogy jövő nyárig míg anyukámnál lakunk.
Előnyökre és hátrányokra is kíváncsi lennék. Köszönöm
Baromi nehéz, ne legyenek illúzióid!
Nekünk véletlenül alakult így, már 7 hónapos terhes voltam, amikor a válság miatt megszűnt az exem melóhelye és csak jóval rosszabbul fizetőt talált, ami mellé másodállást kellett bevállalnia, hogy fizetni tudjuk a lakáshitelt és ne haljunk éhen.
Max. Gyed-et kaptam, nem érte volna meg visszamennem melózni, a kicsi 2 évesen ment bölcsibe, én meg visszamentem melózni, de utána is kellett 2 év, mire talpra álltunk és meelóhelyet válthatott.
Ráment a kapcsolatunk, hogy nem volt velünk szinte soha, hogy mindent én csináltam, heti 7 nap, éjjel-nappal.
Nyáron elváltam tőle, mert annyira hozzászokott, hogy mindent megoldok nélküle és neki nem kell kivennie a részét az otthoni teeendőkből, hogy még amikor lett volna lehetősége is rá, akkor is inkább bevállalt még vmi munkát, pedig rohadt jól éltünk már, havi 2-300e Ft-ot félre tudtunk tenni.
Szóval szép dolog a nagy család, de ha ez azzal jár, hogy a szülők közül az egyik nem nagyon tud részt venni benne, akkor inkább legyen kevesebb gyerek, viszont több együtt töltött idő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!