Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudnád szeretni ugyanúgy...

Tudnád szeretni ugyanúgy örökbefogadott gyermeked, mint a vér szerintit?

Figyelt kérdés

2016. aug. 23. 23:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

Nem, de ebben szerintem nincs semmi rossz, mert nem akarok örökbefogadni.

De nem tartom lehetetlennek, hogy valaki sajátjaként szeresse másét.

2016. aug. 24. 09:32
 12/14 anonim ***** válasza:
65%
Igen, teljesen egyértelműen.
2016. aug. 24. 11:02
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
Én valószínűleg nem. Jobban mondva inkább félnék attól, hogy ha bármi probléma van vele, felmerülne bennem, hogy nem az enyém, és ki tudja, milyen tulajdonságokat örökölt. Egy babát vagy pici gyereket még nem nehéz szeretni, de később szerintem más a helyzet, ha nem úgy alakul, ahogy vártad. Nem fogadtam volna örökbe soha, inkább éltem volna gyerek nélkül, mert érzem, hogy ez nem nekem való. Szerencsére már van saját gyerekem, így nem is aktuális a kérdés.
2016. aug. 24. 12:24
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Megfordítanám a kérdést? - Hogy szeretnéd a vér szerinti gyerekedet? - Miben lehetne másképp szeretni egy szívben szült gyereket?
2016. aug. 24. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!