Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez normális? Félek az anyától!...

Ez normális? Félek az anyától! Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Az anyám ver! De úgy mindenért! Felsőfokon párat:

Papucs nélkül mászkálok

Nem monstam fogat

Nem vagyok éhes

Nem akarok a kistesóm után takarítani

Nem tudom a házi feladatot

Ezekért ver! Apukám már nincs együtt anyuval és nem is hajlando vele beszélgetni! Szóval apámhoz sem menekülhetek!! Nagyon rossz így! Naponta kb 4,5 x is megver! Mit tehetek?

12/L

#Félekazanyámtól
2016. aug. 20. 11:03
 1/7 A kérdező kommentje:
Felsorolok*
2016. aug. 20. 11:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Ver vagy megüt?

Egyik se helyes és nem normális dolog, de ne túlozz.. kötve hiszem h lilára ver max megüt. De még ez is elég abnormális dolog úgyhogy beszélj vele hogy már nem bírod elviselni az agresszivitását, és hogy nincs joga ütni mint a lovat attól még h a gyereke vagy..

2016. aug. 20. 11:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Én nem túlzotam!! Nem mondtam hogy lilára ver!
2016. aug. 20. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
44%

Tanulj meg írni!

Ne mászkálj papucs nélkül, moss fogat!

2016. aug. 20. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Járj edzeni és add vissza, mert addig nem fogja abbahagyni, 16 éves korodban sem.tapasztalat
2016. aug. 20. 22:10
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 te normális vagy???
2016. aug. 21. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Akár normális, akár nem; akkor ne mászkálj papucs nélkül, mossál fogat, amikor enni ad egyél, takaríts a kistesód után, és tanuld meg a házit.
2016. szept. 11. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!