Anyukák, nektek az óvodás, kisiskolás gyerekeitek csoporttársai között a hányan élnek elvált vagy egyedülálló szülőkkel?
Figyelt kérdés
2016. aug. 18. 13:21
11/17 anonim válasza:
Nálunk most van egy válás folyamatban, de a többiek elvileg együtt vannak amennyire tudom. Mondjuk a válaszok alapján nem értem azokat a kutatásokat, ahol azt írják hogy az ovis korú gyerekek nagy többségének már nincsenek együtt a szülei.
12/17 anonim válasza:
Az 5. válaszoló vagyok.Szintén bp.-i.
13/17 anonim válasza:
2. és 4. vagyok. A nagyobbik gyerekem helyi általános iskolai osztályában 2 elvált szülő volt, pontosabban 4. osztályosok voltak, amikor elvált a második. 1 gyereknek sajnos meghaltak a szülei, 1-nek pedig az anyukája. Gimiben szintén 2 van, 30-an vannak, itt már Budapestről és vonzáskörzetéből, tehát az arány maradt.
Gondolom úgy jön ki a rossz arány, hogy vannak területek, ahol szinte mindenki csonka családban él, ez nyilván nem felénk lehet.
14/17 A kérdező kommentje:
Az én kislányom ovis csoportjából a gyerekek szüleinek majdnem a fele elvált, többek között én is sajnos. Azt hittem inkább ez az általános, de megleptetek. Örülök, hogy nem ilyan rossz az arány mindenhol azért! :)
2016. aug. 18. 18:40
15/17 anonim válasza:
6-7 az egyedülálló, akiről tudom. Mellesleg attól, hogy valahol együtt élnek a szülők, még egyáltalán nem biztos, hogy minden szép és jó. Sőt.
Èn is egyedül nevelem a gyerekeimet, és jobb család vagyunk (igen CSALÁD vagyunk), mint sok apa-anya páros.
17/17 anonim válasza:
nálunk van mindenféle. elvált szülő, egyedülálló (a gyereket egyedül vállaló) anyuka, özvegyen maradt szülő, gyám... de mindegyikből csak 1-1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!