Nektek baba mellett mikor volt időtök tornázni?
Lassan 4 hónapos a lányom, jó lenne végre formába hozni magam, magammal is törődni kicsit.
De mikor?
Rengeteget foglalkozok a gyerekkel, örülök, ha az alap házimunkával végzek mellette. Mire megcsinálok mindent, este van.
Segítség, nagyszülők nincsenek. Ti hogy csináltatok?
Futni mindig is utáltam :) Szobabicikli van, meg mindenféle torna DVD. Naponta egyszer, max kétszer alszik napközben mélyen a gyerek, amúgy simán felriad, ha egyedül hagyom.
A szobabiciklit inkább alvásidőben használnám, de igazatok van, tornázni simán tudok akkor is, amikor ébren van! Ki fogom ma próbálni! Köszi! :)
Én sokat toltam a babakocsit hegynek fel.
Főzés közben szoktam vádlit erősíteni, lábemeléseket csinálni. Mikor pici volt, vele is tornáztam, emelgettem.
A többi marad alvásidőre: lépcsőző, hasizom, és aminek nem tudom a nevét, de külső és belső combizmot erősít, ilyen sínen csúszós cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!