Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek baba mellett mikor...

Nektek baba mellett mikor volt időtök tornázni?

Figyelt kérdés

Lassan 4 hónapos a lányom, jó lenne végre formába hozni magam, magammal is törődni kicsit.

De mikor?

Rengeteget foglalkozok a gyerekkel, örülök, ha az alap házimunkával végzek mellette. Mire megcsinálok mindent, este van.

Segítség, nagyszülők nincsenek. Ti hogy csináltatok?

2016. aug. 18. 08:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Este. Furdetes elott megyek futni.
2016. aug. 18. 11:36
 12/18 A kérdező kommentje:

Futni mindig is utáltam :) Szobabicikli van, meg mindenféle torna DVD. Naponta egyszer, max kétszer alszik napközben mélyen a gyerek, amúgy simán felriad, ha egyedül hagyom.

A szobabiciklit inkább alvásidőben használnám, de igazatok van, tornázni simán tudok akkor is, amikor ébren van! Ki fogom ma próbálni! Köszi! :)

2016. aug. 18. 11:55
 13/18 anonim ***** válasza:

Én sokat toltam a babakocsit hegynek fel.

Főzés közben szoktam vádlit erősíteni, lábemeléseket csinálni. Mikor pici volt, vele is tornáztam, emelgettem.

A többi marad alvásidőre: lépcsőző, hasizom, és aminek nem tudom a nevét, de külső és belső combizmot erősít, ilyen sínen csúszós cucc.

2016. aug. 18. 12:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Én az esti fektetés után tornázom, nappal is tudnék, de akkor mindig találok valami fontosabb tennivalót :D
2016. aug. 18. 17:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem két gyerekem van, én koràn kelek 6-kor és 7re már itthon is vagyok. Reggelizünk stb.kel a nagyobb is, férj is ezután indul (8:30). Ha nagyon offon vagyok, akkor nem erőlteten természetesen.
2016. aug. 18. 18:04
 16/18 anonim ***** válasza:
(A kicsi nekem is 4 hós lesz)
2016. aug. 18. 18:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Játszószőnyegre raktam és mellette tornáztam.Elvolt szépen,nem kell egy kisbabát sem állandóan szórakoztatni.
2016. aug. 19. 09:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Ment mindenkinek a zöld kéz, köszönöm! :)
2016. aug. 19. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!