Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kifogónak mi értelme van?

Kifogónak mi értelme van?

Figyelt kérdés
Én simán babatörölközőbe vettem ki a nagyobbikat, azzal bevittem a szobába, pelenkázón megtörölgettem. Most újra babát várok és látom a listákban a kifogót. Annak mi értelme van?
2016. aug. 18. 07:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
13%
Nálunk a bababoltban kifogókènt árulják a kapucnisat, a nővèremèk a csecsemőosztályon szintèn azt hívják úgy...a pelenka anyagút tetrakifogónak hívják.
2016. aug. 18. 10:58
 12/14 anonim ***** válasza:
18%

itt is a kifogo az, ami rendes torolkozo csak van rajta kapucnis rész is.

a tetrakifogonak nem tudom mi értelme…de amugy a kifogonak sincs tul sok.

kaptuk vagy 8 db-ot, kb. 6 honapos koráig használtuk, utana már kicsi volt mind, és jott a normális nagyméretu torolkozo.

2016. aug. 18. 11:59
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Én se értettem, nekem úgy mondták, h jobb a nedvszívóképessége, mint a törölközőnek, ugyanakkor kíméletesebb a baba bőréhez.

Fene tudja, asszem tán kettőt vettünk belőle, egy darabig használtam, most a szekrényben van eltéve, ha lázas a gyerek, akkor borogatáshoz használom...

2016. aug. 18. 12:34
 14/14 anonim ***** válasza:
68%

3,5 éves a fiam, még mindig kifogóval törlöm. Van babatörölköző is, de azt nem igazán használtuk.

Azért jobb szerintem, mert sokkal jobb a nedvszívóképessége, tényleg nem kell törölgetni, csak belecsavarod a babát, és már száraz is. Meg nagyon jó az anyaga, nem "dörzsöli" az újszülött vékony bőrét, mint a frottír.

2016. aug. 18. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!