Megengeded a kisgyerekednek, hogy megkóstolja a nyers sütitésztát?
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 16:09
11/19 anonim válasza:
Mar megint milyen jogon huzzak le a valaszokat??? A kerdesre valaszolt mindenki, hogy adja-e vagy nem. Aki igen, azt miert kell lepontozni? Erdekes, meg 10-15 eve sem volt senkinek baja azzal, ha a gyerek megkostolta a tesztat. Ez mar megint valami uj orulet? Nyilvan nem egy kisbabarol van szo, akit kilora tomnek vele.
12/19 anonim válasza:
Ah, hagyd! Még bőven van mit lepontoznia, biztos sokkal magasabb a százalékunk, mint neki. :)
13/19 anonim válasza:
9 éves úgy kell kitiltani az apjával együtt a konyhából ha pogit sütök.
Egy falat tésztától semmi bajok nem lesz, de nem kisbabának való.
14/19 anonim válasza:
Meg. En is szeretem. Kedvencem a barack suti tesztaja.
15/19 anonim válasza:
Le lehet pontozni,de nem,mert nyers tojás van benne,én meg félek a szalmonellától egy korábbi rossz tapasztalat miatt.
16/19 anonim válasza:
Én is csak tojás nélküli tésztánál engedem.
17/19 anonim válasza:
Én megengedem, mondjuk kicsit én is tartok tőle ha van benne nyers tojás de eddig még nem volt gond , én is egész gyerekkoromban nyalakodtam (nálunk minden hétvégén volt süti) és soha nem kaptam el semmilyen fertőzést.
18/19 anonim válasza:
Persze! Én speciel nem szeretem se a pogi, se a linzer nyers tésztát, de párom is él-hal érte.
Meg gyerekkoromban mi a csigatésztát zabáltuk, anya csinálta, ki volt teritve száradni. Ettük még puhán és már ropogósra száradva is. Hogy mi a jó benne ne kérdezd, de arra emlékszem, hogy egy bizonyos idő után már szólt anyánk hogy elég lesz már az evésből.
19/19 anonim válasza:
Nálunk nem volt szokás. Fel sem merült soha senkiben, gyerekekben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!