Hol lehet venni Budapesten kismama pocakot?
Nem hittem azt,azért kérdeztem!
De mennyivel árnyaltabb lenne,ha.már az elején leírnád pontosan mit és miért akarsz!
Fotózáshoz kell,ok nem tömheted ki,mert az gáz. Ezek szerint a terhes kismamaruhás fotók mind kamu,álhas,csinos nővel??
Gyorsan belinkeltem, hogy milyenre gondoltam.
Azt nem tudom, hogy más terhes fotózáson hogyan működik... De egy modellel akarják az egész katalógusfotózást és nagyon nem vagyok terhes. Nem lesz kint a has, elég ha a forma megvan, nem kell élethűnek lennie. Egyérelmű lesz hogy nem igazi, mert a többi képeken pocak nélkül leszek.
"De mennyivel árnyaltabb lenne,ha.már az elején leírnád pontosan mit és miért akarsz! "
Miért is? Már jóval a kérdésed előtt belinkelte, hogy mit keres. Az meg hogy mire kell a kérdezőnek, teljesen mindegy, a választ ez nem befolyásolta. Vagy tudod hol lehet szerezni olyan pocakot, vagy nem.
Arról meg nem beszélve, hogy normális módon is rá lehet kérdezi, ha ennyire kíváncsi vagy...
Azért nem írtam, hogy mire kell, mert nem tartom fontosnak. Ha a fejemre akarom akasztani akkor oda fogom.
De a színház és a jelmezbolt ötlet nagyon jó, felhívok pár számot és ha ott nincs akkor megrendelem online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!