Ivilicious kérdése:
Hol lehet jó kismama ruhákat kapni Budapesten, jó áron?
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 10:01
2/6 anonim válasza:
én az aprod.hu-n veszem őket, általában 4-5 db-ot 3000-4000 ft-okért...
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor körülnézek ott..H&M-ben meg C&A-ban már néztem tegnap, hát én ezért a maradék 3-4 hónapra nem szívesen adnék ki egy felsőre 7-8 ezreket!..
2014. máj. 28. 12:40
4/6 anonim válasza:
nem is érdemes, nekem még két hónapom van, és nyári ruhákra én sem akartam emiatt költeni, főleg hogy már otthon vagyok, nem dolgozm, 3500 Ftért vettem még két nyári blúzt meg egy hosszú fehér nyári vászon nadrágot, mindegyik H&M amúgy...és szinte új állapotban legalábbis nem látszik hogy hordták volna.
5/6 anonim válasza:
ázsia centerben nagyon olcsón vettem jó minőségű nadrágokat
6/6 A kérdező kommentje:
4-es, akkor turiban vetted ?
Engem is inkább nyári ruhák érdekelnének, szoknya, felső (amúgy sem vagyok egy nadrágos típus ) meg egy leggingset szeretnék nagyon, de biztos nem fogok 5 meg 12 ezret kiadni érte :/
2014. máj. 28. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!