Kismama bérletet használ valaki Budapesten?
9hónapos lányommal nekünk is van.mi heti egyszer megyünk a városban át a Moszkva térre vagy a Kossuth térhez.Meg megyünk nagyizni vagy dédikhez.sokat utazunk igy,mert kocsink nincs,s a szülők nem tudnak mindig vinni. ha tudnak vinni megyünk,de ha jövünk haza akkor BKV-zunk.. olcsobb igy mint venni 10jegyet. (hetente)
s ő is imád BKV-zni:) jókat alszik rajtam.:)
:) Jaj de bátor vagy! :) Én nem mertem vele járműre szállni úgy másfél éves koráig, akkor is félve.. :) De nagyon tetszett neki! :)
Amúgy ezt egy sima BKV pénztárnál el lehet intézni? Mert azt olvastam, a gyes-es határozat és lakcímkártya (meg én) kellünk hozzá.
Kell fénykép is igen,meg lakcimkártya,meg az OEPtől határozat hogy gyest kapsz:)
Sajnos muszáj bkv-zni mert Dévény Anna tornára kell járnunk vele.Ha babakocsiznánk én se mernék vele utazni.Mondjuk mi ilyen fél órákat utazunk. Az meg nem sok szerintem.első vagyok.
Köszi, de ha idáig is eljutottál, akkor már fel is hívhattad volna őket. Segítő szándékkal küldtem a linket, nem kell ilyen cinikusan válaszolnod.
A többi bérlet is fényképes amúgy, valószínűleg ehhez is kell.
Szép napod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!