Magatokkal viszitek nyaralni a babát ha nyugodtan ráhagyhatnátok édesanyátokra is?
Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 22:44
11/12 anonim válasza:
Lehet vízbe menni, ha elmúlt 3 hónapos, de én vittem előbb is, ilyen fedeles baby csónakban, ami beköthető,a nap nem tűzte és a víz sem érte! Nekem nem a szoptatás körül forgott az élet, hiszen 2 hónaposan már kb 4 óránként evett, amit a tengerparton egy strandsátorban is lerendeztem! :) Aludni meg elaludt bárhol....Egyébként babát nem hagynék otthon! Idén vittük a két éves kislányunkat is külföldre, 7 hónapos terhes voltam akkor :) Mi családdal szeretünk menni! Vagyunk kettesben is, csak nem nyaraláskor
12/12 anonim válasza:
Persze :) Most voltunk a Balatonon, egy 6 hónapossal és egy majdnem 9 évessel, tök jó volt :) Volt már, hogy itthon hagytuk a nagyival, de akkor csak fél napot voltunk távol, kalandparkba vittük a nagyobbat, oda nem vittük a kicsit, mert az neki nem buli, és csak tartogatni lehetett volna. De nyaralás alatt is voltunk kalandparkozni, ott velünk volt, jót aludt. Igaz, így nem tudtunk együtt mindent kipróbálni, csak felváltva, de kibírtuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!