Mi a véleményetek a mai mesékről? Csak szerintem nem valóak gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Szóval nézegettem a Cartoon Network meg a Nickelodeon meséit és egyik- másik rajzfilm nem szól semmiről, sőt van amelyik egyenesen undorító. Ott van Kalandra fel, Gumball és társai. Csak szerintem nem valóak ezek kis gyerekeknek? Oké, még a nagyobbak megnézik őket, bevallom, volt ami engem is lekötött, de a többség unalmas.
U.i: Nem provokatív kérdés.
2016. aug. 8. 10:29
21/23 anonim válasza:
Jancsi és Juliska és társai: ezeket az ember fejből meséli vagy olvassa, a gyerek meg elképzeli. Egész más a pszichológiája, mint egy rajzfilmnek. Nem lehet a kettőt összehasonlítani.
22/23 anonim válasza:
A CN egy hulladék, nagyon igénytelen. Vannak ma is olyan mesék, amik kisebbeknek valók (Peppa, stb...) és vannak, amik kevésbé (CN ). Az én nagyobbik lányom 13 éves, régebbi meséket nézett (egy kis Disneyvel), a Hófehérkét nem szerette, de pl. a Frakkot imádta. (9 évesen kapta a vizsláját, aki a Frakk névre hallgat :) ) Néhány jelenettől persze megijedt, de örömmel jelentem: Semmi baja nem lett tőle. 😊
23/23 anonim válasza:
A Kalandra fel, Gumball, Nagyfater bátyó, Sanjay és Craig tényleg nem kisgyerekeknek való az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!