Ti vettetek utazóágyat otthonra, vagy teljesen felesleges?
2 szintes családi házban lakunk, a hálószobánk és a baba szobája az emeleten van, a földszinten pedig a konyha,étkező,nappali. Eszembe jutott, hogy jó volna egy utazóágy a délutáni alváshoz, mert amíg alszik a pici szem előtt lenne pl. a nappaliban, én pedig nyugodtan tudnám a dolgom végezni a konyhában. Még nem született meg a kislányom, így elméleti a kérdés, hogy egyáltalán milyen alvó lesz, meg hol szeret majd aludni, hogyan még kérdéses. :) Ti vettetek utazóágyat otthoni használatra, vagy szerintetek felesleges? Tartok azért attól, hogy megvesszük, aztán nem is lesz használva..
Tapasztalatok? (persze nem újszülött korától tenném bele, mert nem hiszem, hogy kényelmes lenne neki, és ha jól tudom nem is ajánlják még, hanem amikor olyan 2-3 hónapos lenne már, és akkor is szigorúan csak 1-2 órára, délelőtti, vagy délutáni alvásokhoz.)
Lehet túlzás de mi két utazóágyat vettünk, két kókusz matraccal, egy a konyhában és egy a nagyszülőknél.
Nagyon sokat segített szem előtt volt, ő is látott de tudtam a munkámat csinálni.
Sokat volt benne, megszokta
Délutáni alváshoz jobb a bébiőr. Ha nyekken egyet, már hallod és fel tudsz menni hozzá, a bébiőr eg hordozható.
Légzésfigyelő pedig azért érdemes venni, mert ha elfelejtene levegőt venni, annak nincs hangja, de a légzésfigyelő hangos sípolással riaszt.
Így nyugodtan az emeleten hagyhatod, ha bármi miatt kellesz, hallani fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!