Megéri járókát\utazóágyat venni? Ti Meddig használtátok?
Utazóágyunk van (Hauck), a nagyfiam kapta 9 éve, kétszer használtuk összesen, illetve a most két hónapos kicsi fogja majd nyáron használni, ha nyaralni megyünk. Nem mondanám, hogy megéri, de így, hogy van, legalább nem kell azzal foglalkozni, hogy ha nyaralni megyünk, akkor legyen rácsos ágy a szálláson. De amúgy kb. erre kell nekünk, csak ennyi miatt viszont én nem vettem volna meg. Nagymamák nagyon közel laknak hozzánk, úgyhogy olyan nincs, hogy hozzájuk napokra mennénk, és ha esetleg olyan van, hogy ők vigyáznak a srácokra, azt nálunk is meg lehet tenni. De ha valaki sokszor jár olyan rokonhoz, ahol nincs kiságy, és ott szoktak aludni, akkor érdemes lehet venni.
Járókának használni az utazóágyat szerintem felesleges, ugyanakkora, mint egy sima rácsos ágy, csak össze lehet csukni. Szóval ennyi erővel a kiságyába is be lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!