Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megéri járókát\utazóágyat...

Megéri járókát\utazóágyat venni? Ti Meddig használtátok?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 és fél hónapos. Sokszor szalad a lakás,egyedül vagyok Vele,a babahinta kb.20 percig köti le,a rezgős fotel még annyira sem.. Se főzni nem tudok belekezdeni,se mosogatni,és még sorolhatnám. Nappal csak 3x fél órát alszik. Mindent este 8 után csinálok.. Szerintetek abban lefoglalná magát? Vagy Ti hogy csináljátok?
2016. ápr. 20. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Most melyiket? Nekünk volt mindkettő, a járókát otthon használtuk, hogy tudjak valamit csinálni (fa), az utazóágyat utazáskor alváshoz. Megérte, 3 gyereket szolgáltak ki.
2016. ápr. 20. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy ellenne benne, hosszabb időre, ha máshol sincs el. Amúgy ez tök normális! Ekkora baba még nem tudja lefoglalni magát. (Mióta megszületett az első gyerekünk nem főzök a mindennapokban, mégse haltunk éhen :-))
2016. ápr. 20. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha van a kezeügyében valami, amivel eltudja foglalni magát és nem rohansz azonnal felvenni, ha sírva fakad, akkor júl el tud benne lenni. Mindhárom gyereknél a járóka nagyon bevált.
2016. ápr. 20. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Melyikben????Amikor az első gyerekünk született vettünk utazóágyat,mert emeletes volt a családi házunk,és napközben a földszinten "éltünk".Az étkező-konyhában volt egy járókája is.Miután átköltöztünk az új házunkba(a kisebb már ide született)-egy szint van csak-az utazóágyra már nem volt szükség,a járókát sokáig használtuk(volt,hogy abban aludt el délután).Mi elég "menősek" vagyunk,így az utazóágyat is igencsak kihasználtuk(aludtunk nagyszülőknél,barátoknál,rokonoknál,stb.így a kicsi saját ágyban alhatott)
2016. ápr. 20. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Utazóágyunk van (Hauck), a nagyfiam kapta 9 éve, kétszer használtuk összesen, illetve a most két hónapos kicsi fogja majd nyáron használni, ha nyaralni megyünk. Nem mondanám, hogy megéri, de így, hogy van, legalább nem kell azzal foglalkozni, hogy ha nyaralni megyünk, akkor legyen rácsos ágy a szálláson. De amúgy kb. erre kell nekünk, csak ennyi miatt viszont én nem vettem volna meg. Nagymamák nagyon közel laknak hozzánk, úgyhogy olyan nincs, hogy hozzájuk napokra mennénk, és ha esetleg olyan van, hogy ők vigyáznak a srácokra, azt nálunk is meg lehet tenni. De ha valaki sokszor jár olyan rokonhoz, ahol nincs kiságy, és ott szoktak aludni, akkor érdemes lehet venni.

Járókának használni az utazóágyat szerintem felesleges, ugyanakkora, mint egy sima rácsos ágy, csak össze lehet csukni. Szóval ennyi erővel a kiságyába is be lehet tenni.

2016. ápr. 20. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi járókában altattuk napközben a nagyot egy éves koráig, amíg meg nem kapta a rendes ágyát. Az utazóágyat meg az udvaron és a konyhában használtuk altatásra vagy játékra, amíg meg nem tanult járni. Tehát mindkettő kevesebb, mint egy évig volt használatban, de 3 gyereket terveztünk, így megérte megvenni.
2016. ápr. 20. 19:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Végülis a járókára gondoltam, nővérem barátnőjétől Hallottam,hogy ott a kicsi az utazóágyban van Napközben. Nem tudtam,hogy az nem jó erre a célra,de így már okés. Inkább járóka. Abból viszont most láttam a neten szintén "utazót". Tehát a "fa" típusú helyett az is jó? Mert az sokkal olcsóbb...
2016. ápr. 20. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!