Egy helyes, jó kiállású férfi, akit megnéznek a nők. Félidős várandósan kerestem fel egy előző problémás várandósság után. Minden alkalommal olyan türelemmel, figyelemmel hallgatott és vizsgált meg, mint ha más betege nem is lett volna aznap. A párom is mondta, milyen érdekes ember lehet rendelőn kívül is. A fura érzésem szülés után jött, lenyűgözött a profizmusa, hidegvére, de mégis viccelődött mikor gyöngyözött a homloka is. Szülés után minden nap bejött és zavarban voltam, hogy nem viselkedtem-e hülyén szülés alatt, meg, hogy tusolás után 10 perccel izzadt vagyok. Azóta is látom magam előtt 1-1 mozdulatát, a szemeit, meg is öleltem.. Olyan szeretettel nézett a porontyomra is, meg mikor bőgtem, hogy mennyire boldog vagyok azt mondta ezért választotta ezt a hivatást, teljesen levett a lábamról. Normális vagyok én??? Imádom a férjem, gyönyörű 2gyerekes család lettünk, nem tudom mi van. A végtelen hála lenne(meg a hormonok), hogy segített egy szép, problémamentes várandósságot és egy sima, gyors szülést átélni?? Remélem a 6 hetesre lenyugszom...
Normális vagy nyugi :)))) Én is átmentem ezen, megnyugszol majd. Hormonvihar tombol az egész szervezetedben, próbál normál állapotra visszaállni a terhesség után,de közben szoptatsz is, kihat az érzelmi állapotodra. Ő meg egy ideális célpont :) El fog múlni, ez nem szerelem,csak egy érzelmi kötődés,ami első sorban a hálaérzetből ered,hogy melletted volt,mikor nagy szükséged volt rá. De még egyszer mondom:ne nézd magad hülyének, nálam is elmúlt néhány hét alatt :)
2016. júl. 30. 08:17
2/13 anonim válasza:
Nem vagyok pszichológus, hogy tudjam ennek a szindrómának a nevét, így most nem kezdek találgatni. de tudod, van pl. a Stockholm-szindróma, amikor valaki a fogva tartójába szeret bele. Na, ez is olyasmi, biztosan van valami neve.
Persze, ráfoghatod a hormonokra, de ugye nem történik meg tömegekkel ez a dolog, pl. velem sem történt meg, pedig a dokim egy jó kiállású férfi volt.
Én nem mennék vissza hozzá a kontrollra, nem akarnám magamban erősíteni ezt az érzést, és még jobban megalázni a férjemet. Mert attól, hogy nem tudja, még létezik a dolog.
2016. júl. 30. 08:18
3/13 anonim válasza:
"de mégis viccelődött mikor gyöngyözött a homloka is."
Most komoly, hogy ettől vagy úgy oda?
Szerintem kettőtök közül te dolgoztál többet, nem a doki.
Nem igazán normális.
Ha ennyire kergült lennék, biztos elkerülném egy jó darabig, amíg ez lecseng.
2016. júl. 30. 08:24
4/13 anonim válasza:
Tök fura, én is éreztem valamit a szülészorvos iránt... Pedig nem jó pasi egyáltalán. Sőt, elég ronda, 50 körüli, szóval semmi vonzó nincs benne számora :D De valahogy mégis, nem is tudom elmagyarázni, nem szexuális vonzódás, hanem valami más, de tényleg nem tudom elmagyarázni. Lehet a hála miatt, lehet mert olyan kiszolgáltatott helyzetben látott, segített, megmentette az életünket. Olyan biztonságézetet ad ha rá gondolok, jönne, hogy megöleljem, hogy megtudjak többet róla, beszélgessek vele. El tudom képzelni, hogy ha jó pasi is lenne, akkor éreznék valamiféle vonzalmat is.
2016. júl. 30. 08:31
5/13 anonim válasza:
Velem nem volt ilyen, de szerintem normális, mert én is hallottam már ilyenről az egyik legjobb barátnőmtől. Szerintem csak összejátszanak a hormonok, az, hogy bízol benne, segít, hálás vagy, része az életed ezen szakaszának. Ez olyasmi lehet, mint aki a tanárába "szeret bele". Tuti el fog múlni ez a fura érzés.
2016. júl. 30. 08:39
6/13 anonim válasza:
Csak a hormonok, nyugi. Majd elmúlik.
2016. júl. 30. 09:17
7/13 anonim válasza:
Én is éreztem hasonlót.
Ne idegeskedj, elmúlik.
A bizalmi helyzet, a profizmusa, és a hormonok játéka.
Ilyenkor kicsit megborulunk lelkileg.
Nővérem mesélt hasonlót, ő a pszichológusába zúgott bele (szorongásos depressziós).
Egyszerűen olyan mély bizalmi kapcsolat ez, hogy az ember akaratlanul is ragaszkodni kezd.
2016. júl. 30. 09:20
8/13 anonim válasza:
Ezek csak a hormonok.De jó,hogy én mindhárom gyerekemet dokinőnél szültem.Így ez kimaradt.....
2016. júl. 30. 09:32
9/13 anonim válasza:
Hihi... bocs, de először elnevettem magam, mikor olvastam. Ez kb a tinikre jellemző inkább. Én egyébként soha nem lennék hajlandó női nőgyógyászhoz menni, de a Te esetedben inkább keresnék egy nőt innentől kezdve.
2016. júl. 30. 10:41
10/13 anonim válasza:
Az én 200 éves nőgyógyászom is profi, hidegvérű és viccelődő.
Az első gyerekmnél női orvosnál született, meg is öleltem, miután túl voltam a dolgon.
A második gyerekemnél egy jóképű, szupercuki fejű fiatal doki volt. Aranyos volt, vicces.
Egyikbe sem zúgtam bele...
Szerintem ez csak a hatalmas élmény és a hormonok miatt van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!