Szerintetek az elfogadható 1 és 3 éves gyerek mellett, hogy az apuka minden évben 3-4 napot nyaral a haverjaival?
az a baj hogy nagyon sokat dolgozik, így is alig marad ideje a gyerekre, épp hogy fürdetésre hazaér, és azátn hétvégén meg segít kint a kertben, akkor meg azért nincs a gyerekekkel...ezért vállalok magamra mindent, hogy legalább hétköznap ne kelljen házimunkát végeznie, hanem azt az időt a gyerekeivel töltse...és ezért is érzem rosszul magam amiért ez az egész kárba megy ha a szabiját kiveszi a haverjai miatt.
szóval utolsó, igen, ebben lényegében igazad van.
Nálam beleférne, sőt, ha utána egy kipihent/kikapcsolódott férj jönne vissza az csak nyereség. Cserébe viszont mindenképp kérnék egy kis pihenést/kikapcsolódást én is. Pl. egy barátnős estét, egy délelőtt wellnessezést vagy hasonlók, itthon én sem hagynám a gyerekeimet napokra, mert nem bírnám se én, se a párom :-) Nem vagyunk egyformák, egyszerűen van, akinek kell ez, van akinek nem.
Szerintem vágj jó képet hozzá, kívánj jó pihenést és kérj te is valami kikapcsolódást cserébe, ami meg téged tölt fel. Vagy menjetek együtt nyaralni pár napra egy bababarát helyre egy nagyival, így te is pihensz.
Neki vannak barátai. Ez természetes. Te meg a saját kis világodban élsz, nem akarsz a gyerekeken kívül mást látni.
Hosszú távon biztosan lesznek komolyabb problémáitok is. Azért neked nincs igényed elmenni sehova, még a másiknak lehet, és nem lehet a másikat elszakítani a barátaitól.
" 3-4 napra is engem megvisel hogy magamra maradok "
Ez csak pár nap. Kicsit úgy érzem, irigyled tőle, hogy van neki erre ideje, igénye, hozzá társak.
Eleinte én is éreztem így, de beláttam, hogy butaság.
nálam nem férne bele ez a fajta kikapcsolódás, de mások vagyunk :)
én 5x voltam eddig a nagy gyerekünkkel külön nyaralni. volt, hogy hétvégén utánunk jött és együtt jöttünk haza, volt, hogy nem jött, de csak 4-5 napra mentünk. tavaly is megszerveztem ezt, aztán reggel közölte, hogy várjak csak, összepakol magának is :)
nem szeret itthon lenni egyedül :D nekem olyan a munkám, hogy 1,5 hónapot vagyok itthon nyáron, nekem meg az a nyűg, hogy ennyit itthon kell ülni, szóval nincs ebből így probléma, meg nem a gyereket hagyom rá és megyek kikapcsolódni :)idén nem mentünk mert mindenórás vagyok, de jövőre szerintem megyek a kettővel is majd :)
de mondom, nekem ez így más, az nem tetszene, ha a haverokkal menne. velük menjen sörözni péntek este :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!