Trisztán, Zólyom, vagy Jonatán?
Figyelt kérdés
Melyik nevet választanád, ha csak ez a 3 lenne?2016. júl. 28. 21:48
11/23 anonim válasza:
Trisztán.Csak a jelentése nem tetszik.
12/23 anonim válasza:
Zólyom kizárva. A Trisztán nagyon nem tetszik nekem és szerintem nem is megy a vezetéknevtekhez. A Jonatán jó!
14/23 anonim válasza:
Semmi pénzért nem adnám egyiket se :) Ha csak ez a három név látezne, akkor mindent megtennék, hogy csak lányom legyen :)
15/23 A kérdező kommentje:
14-es! Ez esetben nem értem, miêrt vàlaszoltál a kérdésemre.
2016. júl. 29. 09:39
16/23 anonim válasza:
Ehhez a vezetéknévhez a Jonatán hangzik legjobban szerintem. A másik két név is jó, de nekem a Bánfalvy Trisztán olyan "színpadias", valahogy a Liliomfi ugrott róla be. A Zólyomhoz pedig a Bánfalvy túl nemesi név szerintem.
17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Édesapám Zólyom városának közelében született, ő dobta be a névötletet. A férjemmel egy Trisztán és Izolda előadáson ismerkedtünk meg. A Jonatán meg személyes kedvencem, csak én meg túl nemesinek éreztem a Bánfalvy névvel.
2016. júl. 29. 11:40
18/23 anonim válasza:
Megírod majd, hogy mi lett a döntés végül?
19/23 A kérdező kommentje:
Sanszos, hogy a Jonatán:-)
2016. júl. 29. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!