Mennyire tetszik a Trisztán név?
Figyelt kérdés
2015. szept. 6. 18:25
1/9 anonim válasza:
A Trisztán és Izolda jut róla eszembe. A legfőbb gondom vele, hogy így magyarosan írva elég fura, angolosan sokkal szebb.
4/9 anonim válasza:
Egy norvég regényben olvastam először ezt a nevet, egyből megtetszett, de nem hiszem hogy adnám a kisfiamnak.
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyon,de a jelentése-szomorú-miatt nem adnám semmiképpen sem.
6/9 anonim válasza:
Tetszik egyébként, de annyira mégsem, hogy a gyerekemnek válasszam.
7/9 anonim válasza:
Tetszik, csak a jelentése: zűrzavar, felfordulás, szomorúság - annyira nem.
Meg egyébként is: Tristan, így szép :)
8/9 anonim válasza:
Ha illik a vezetéknévhez, akkor tök jó :) Nekem tetszik.
Az egyetlen ok, amiért nem adnám, hogy a szomszéd néni unokáját így hívják, és ő a legneveletlenebb, legbutuskább, legszemtelenebb 3 éves, akit valaha láttam, már a hangja is irritál szegénynek, pedig nagyon szép gyerek. Csak sajnos nem nevelik a szülei. Én nagyon őrá asszociálnék :(
9/9 anonim válasza:
Tetszene, de így magyarosítva nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!