Hogy tetszik nektek ez a név? Tóth Trisztán
A th es T miatt nehez kimondani. Mivel a vezeteknev is t-vel vegzodik ahogy kiejted, es a Trisztan is T-vel kezdodik, igy tul sok a t.
Masodik nevnek adjatok a Trisztant, egy masik konnyebben kiejtheto, esetleg maganhangzoval kezdodo keresztnevet adjatok inkabb. Pl. Adam, Akos... de ezek csak peldak!
Nem a Trisztannal van gond, hanem a sok t-vel.
Nekem is sok a t, és a msh torlódása a Trisztánban. Illetve a msh-k összeolvadása miatt sem szerencsés: Tóth (mivel a h-t nem ejtjük) Trisztán, így hangzik: tóttrisztán.
Szép név, de így tényleg nem túl jó választás. Második névnek tudnám elképzelni, de első névnek is csak óvatosan adnék vmi magánhangzósat, h ne legyen sok uolyan betű. Pl szerintem nem jó az Ádám, mert így: Tóth Ádám Trisztán túl sok az á.
Ha nektek tetszik, adjátok nyugodtan a Trisztánt, majd megszokják a "népek". ;)
Köszönöm a válaszokat! Amúgy nem én pontoztalak le titeket és most meg is kérnék mindenkit, hogy ne pontozza le senki a másikat, majd én eldöntöm, hogy hasznos volt-e nekem a válasz, köszönöm.
Amúgy még nem tudom fiú lesz-e a babánk vagy lány. De ez a Trisztán név magában nagyon tetszik. Viszont gondba leszek ha fiú lesz a baba, mert sajna nekem szinte egyik név sem tetszik a Trisztánon kívűl. Talán még az Alex de én olyan nevet szeretnék ami ritka.
A lány nenek közül ezek tetszenek: Kendra, Jázmin (ebből már elég sok van sajna) Santál, Ivonn, Elektra.
17:57-es újra.
No, akkor ezzel meg is oldottad a problémát! :)
Lehet a fiúcska Tóth Alex Trisztán, így jól hangzik, rövidítheted így: Tóth A. Trisztán, és nem torlódik össze! Habár az Alex is szép!
Lánynál pedig nekem a Tóth Ivonn, Tóth Ivonn Bármelyik, Tóth Bármelyik tetszene, persze, ahogy írtad is, Kendra és Jázmin most rengeteg van. Az Elektra annyira nem tetszik, így én az Ivonnra szavaznék!
Lemaradt, h nekem a Santál kicsit ellenszenves, de teljesen mindegy! Nektek kell, h megfeleljen!
Sok sikert a válogatáshoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!