Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tetszik nektek ez a név?...

Hogy tetszik nektek ez a név? Tóth Trisztán

Figyelt kérdés
Nem furcsa a hangzása? Mi a véleményetek róla?
2009. ápr. 18. 15:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A lanynevek jok, viszont a Santal-t ne valaszd inkabb, mert a Satan ugrott be ahogy elolvastam a nevet!
2009. ápr. 19. 04:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Van egy 20-on éves Trisztán nevű ismerősöm. Nagyon vagány név szerintem
2009. ápr. 19. 10:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam Tóth Krisztián. Ez hogy tetszik?
2009. ápr. 19. 17:20
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkit hasznosnak ítéltem.

Az utolsónak: A Krisztián nem igazán tetszik túl szokványos én valami különlegesebbet szeretnék majd adni a babának. Azért köszönöm.

2009. ápr. 19. 18:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Szia!! Ezt a kérdést akartam feltenni,és kiadta a tiédet! :) Hogy döntöttetek? Vagy mégsem fiú lett? Az enyém az,de a család lehurrogott ez a név miatt...pedig szerintem tök jó,és hiába mondják,olyan jól hangzik! :) Sajnos nekem sem tetszik más név,mondjuk ez sem annyira,de még ez az ami a leginkább. Nekem már csak 1 hónap van hátra,sürget az idö,de neve nincs a Babámnak. :(
2009. jún. 1. 15:58
 16/20 A kérdező kommentje:

Szia!

Az utolsó válaszolónak: Még nem tudom, hogy fiú lesz vagy lány, nekem még nagyon sok időm. Még nem döntöttünk igazából még félidős sem vagyok.

És azt megkérdezhetem, hogy neked milyen család névhez akarod rakni a Trisztánt? Neked is Tóth? :)

Üdv

2009. jún. 2. 20:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen,Tóth...de lemondtam róla,mindenki azt mondta hogy nem jó,nem csak a Tóth-hoz,hanem amugy sem. Talán Dominik lesz a pici. Pfff...sosem gondoltam volna hogy ilyen nehezen fog menni a névválasztás. :( Sok sikert a válogatáshoz! :)
2009. jún. 3. 10:28
 18/20 anonim válasza:
Sziasztok. Nem tudom mik lettek a picúr nevek, de biztos szépek. Nekem 2 hetem van hátra. Nem tudjuk mi legyen a baba neve. Mi is a Trisztánt akartuk, de a jelentése miatt félünk ezt adni. Tamás Trisztán lett volna. Most viszont fogalmunk sincs hogy mi legyen. Szerintetek a Tamás mellé mi illene???
2013. szept. 30. 17:25
 19/20 anonim válasza:

Trisztán és izolda. Mi is eben a névben gondolkodtunk de végül Ktisztofer lesz a baba neve.

Sok boldpg percet kivánok meg sok baba látogatot.

2013. okt. 17. 22:52
 20/20 anonim válasza:
A mi kisfiúnk Tóth Trisztán. :D
2022. jan. 23. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!