Ez volt velem is. Most van 4 éves 7 eves és egy 11 napos babám! Én 4 évig próbáltam lebeszélni magam de nem ment. Így kerek a család. 😊
2016. júl. 28. 11:29
2/20 A kérdező kommentje:
De jó, hogy nem csak én egyedül vagyok így... :)
Már azt hittem megbolondultam! :)
És Férjed mit szólt, amikor mondtad neki, hogy ezt érzed?
Az enyém azt mondta aludjunk rá még párat, aztán meglátjuk...kicsit le vagyok törve, hogy így reagált.
2016. júl. 28. 11:32
3/20 anonim válasza:
Én is így voltam. Éreztem, hogy egy kislány még vár arra, hogy megszülethessen. :)
Két fiam van, 5-8 évesek. És láss csodát első alkalommal teherbe estem...és lány lesz :)
2016. júl. 28. 11:43
4/20 anonim válasza:
Egy fiam van, meg egy kisfiu es egy kislany var, hogy johessen hozzank - legalabbis ilyen erzesem van:) szerencsere eddig ferjem is benne van a haromban:)
2016. júl. 28. 12:00
5/20 anonim válasza:
1es vagyok. Tavaly ezerrel belevetettem magam a karrierembe nem is foglakoztam a témával és ő vetette fel hogy mi lenne ha lenne még egy baba, mert szerinte jobban állt az anyaság mint az hogy ennyit stresszelek a munka miatt. Szerencsére nem voltunk rászorulva az én munkámra csak én akartam eltemetni magam benne hogy ne agyaljak annyit a baba témán. Végül egyből terhes lettem de aajnos missed ab lett nyilván a stresszes meló miatt. De a műtét után mihelyt lehetett próbálkozni egyből terhes lettwm és most itt szuszog a kiságyban a kislányunk. Nagyon boldogok vagyunk így vagyunk egy egység! Több tuti nem lesz mert ez császár volt és nagyon megviselt.
2016. júl. 28. 12:20
6/20 anonim válasza:
nekem 4 és 1 évesek a gyerekek. volt olyan hogy öltöztetem őket mert indultunk valahová, és kerestem a harmadig gyereket. :D :D akkor döntöttük el hogy jöhet a következő. reméljük most már össze is jön
2016. júl. 28. 12:59
7/20 anonim válasza:
Mi 39 évesek voltunk a Férjemmel,amikor azt mondtam,hogy még egy baba kell!Maximálisan egyet értett velem.Következő hónapban meg is fogant a kis drágaságom.A 40. szülinapom előtt 2.5 hónappal megszületett.Ennek már 4 éve,és azóta se jött az az érzés,hogy "hiányzik" egy gyerekem.Mind itt vannak velem/velünk.
2016. júl. 28. 13:04
8/20 anonim válasza:
A 7. vagyok.Az kimaradt,hogy a 3. babáról van szó nálunk is.
2016. júl. 28. 13:05
9/20 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, hogy hozzászólhatok e a témához de nekem is van egy hasonló érzésem csak nekem nem 3.baba lenne hanem a 2.:) Ezért is írtam, hogy nem e gond ha írok!
Nekem is van egy babám aki ránk vár :)
2016. júl. 28. 14:02
10/20 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es! Persze, mindegy, hogy hányadik gyerekről van szó, az érzés a lényeg! :) Köszönöm, hogy válaszoltál!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!