Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3,5-4 hónapos korban is káros...

3,5-4 hónapos korban is káros a autós hordozó?

Figyelt kérdés
Sajnos a babám egyre kevésbbé élvezte mostanában a sétákat, őedog régen nagyon szerette. Eleinte nem értettük, hogy mi baja, aztán egyszer pont vásárolni mentünk és nem tettük át a mózesbe, hanem a hordozóban hagytuk és úgy semmi baja nem volt. Kipróbáltuk, hogy kint sétálva is elvan úgy, és igen, hordozóban tök jól elvan, nézelődik, mosolyog. Gondolom az a baja, hogy a mózesból nem lát ki, de mivel még nem ül nem tehetem a sportrészbe se. Árt neki ha napi kb 1-1,5 órát az autóshordozóval sétálunk, amíg nem ül?
2016. júl. 28. 09:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11%
Az én fiam kb 1 hónaposan utálta meg a mózest, úgy meg mégsem sétálhatok, hogy ordít közben, azóta autós hordozó vagy magamra kötöm. Ha megtanul ülni jöhet a sportrész.
2016. júl. 28. 10:38
 12/19 anonim ***** válasza:

Mi 3honapos kora ota a sport reszt hasznaljuk setahoz.

A mozest kinotte.a sport reszunk is majdnem teljesen vizszintig dontheto.

Nekunk mar a hordozo is majdnem kicsi.8,3kilo a gyerkoc es 67 cm.4 honapos.

De ha vasarolni megyunk csak a hordit visszuk es azt teszem a vazra.

A napokban tervezunk sport kocsit venni,ami kissebbre csukhato mint a mostani,es egy rendes autosulest.

2016. júl. 28. 10:54
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam még a sportrészt döntve, de szerintem kb ugyanaz lenne a helyzet, mert nem lát ki. De kipróbálom!
2016. júl. 28. 11:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A hordozó nem alkalmas sétáltatásra. Az csak egy autósülés, amit annyi ideig lehet használni, amíg az autóban utazik a baba.
2016. júl. 28. 12:21
 15/19 anonim ***** válasza:
55%
nekem is hasonlo gondom volt ezert az ortopedust kerdeztem meg. szo szerint idezem: nyugodtan berakhato az autoshordozoba setara is, minden olyanba tovabba, amiben kagylo formaban ul, tehat nem teljes testsulyat tartja a gerincevel (igy a sport reszbe is ha azt min. 45 fokig ledontod) 4 honapos volt a lanyom mikor ezt mondta.
2016. júl. 28. 12:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha nem tölt benne hosszú időt, nem lesz tőle semmi baja. Egyhuzamban ne legyen benne 30-40 percnél többet, és jók vagytok. Az én kisebbikem is 3 hónapos kora körül elkezdett nyűglődni a mózesben, maximum hason volt jó neki, mert úgy kilátott, nade egy hasra fektetett babával buszra felszállni elég para... Muszáj volt a hordozóval vinnem, ha sétálni akartunk, vagy dolgunk volt. Most 6 hónapos lesz mindjárt, már leginkább a sportülést használjuk, de még most is szívesen üldögél az autós hordozóban. Nem hagyom benne hosszú időre, ettől nem lesz semmi baja. Mondjuk én kimenni jobban szeretek vele úgy, hogy hordozom. Tudom, hogy írtad, nem jött be, bár szerintem érdemes elmenni egy hordozós klubba, nagyon sok helyen vannak ilyenek, ott megmutatják a helyes használatot, és többfélét is ki lehet próbálni, lehet, hogy valamelyik bejönne. Mi mei tai-ozunk, imádja a fiam, és nekem is nagyon kényelmes, főleg, hogy már háton hordozok, olyan, mint egy kis hátizsák :)
2016. júl. 28. 13:47
 17/19 A kérdező kommentje:
Hat 30 perc nyilvan nem gond, még napi 1 ora is jó, én úgy tudom. De mi annal tobbet sozktunk azért sétálni. De akkor próbálom rövidíteni az időt, csak míg odaérünk és a nagy kijátsza magát, az nem 1 óra sajnos :(
2016. júl. 28. 14:58
 18/19 anonim ***** válasza:
57%
tök jó hogy azért vagyok lepontozva mert leírom mit mondott az ortopédus..nyilván egy szakember véleménye kevésbé releváns mint az internet kukacoké.
2016. júl. 28. 17:39
 19/19 anonim ***** válasza:

12es vagyok

Azert a sport sokkal nyitottabb.esetleg rakd ugy,hogy ne feled nezzen,hanem elore.

Nem muszaj teljesen eldonteni.ha ebren van En is feljebb allitom.

Nem csak a 4fokozat van,hanem egy heveder segitsegevel meg pluszban lehet allitani.azt szoktam a legalso foknal feljebb allitani.de volt mar,hogy a masodik pozicioban "ult".

Es azert a sport resz,ilyen melegben szellosebb mint a hordi.

2016. júl. 28. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!