Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 0-10 kgos hordozó elbirja még...

0-10 kgos hordozó elbirja még a 11 kilós kisfiamat?

Figyelt kérdés
Tervben van már egy autósülés megvétele csak anyagilag nem álltunk eddig úgy hogy megvehessük, viszont olcsóbb bovlibbat nem szeretnék venni. Most találtunk egyet, de ameddig meg nem jön addig utazhat a 0-10 kgos hordozóban? A segítséget és az építő jellegű válaszokat köszönöm. És a kioktató kommenteket kérem mellőzzék.

2015. aug. 14. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha még nem nőtte ki, akkor utazhat, a súlyhatárnál fontosabb a magasság. Ha túllóg a feje a hordozón, akkor nem nagyon kellene.
2015. aug. 14. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha hosszban nem lóg ki belőle, akkor nem hiszem hogy az az egy kiló sokat számítana.
2015. aug. 14. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a kocsiban nyugodtan utazhat benne már addig a kis ideig. Hordozni viszont már ne hordozd benne.
2015. aug. 14. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze, elbírja. Fontosabb,hogy ne lógjon ki belőle.
2015. aug. 14. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a legjobb. Nem véletlenül van rajta súly határ is. Bár ez még nem nagy eltérés. Mi is hasonló cipőben jártunk, az egyik magyar webshop oldalon (mall), nagyon korrekt áron ki lehet fogni akcióban megbízható gyerekülést. Nekünk is ott sikerült egy nagyon megbízhatót találni. kb. 20 ezer forinttal volt olcsóbb mintha a brendonban vettük volna.
2015. aug. 14. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy elfér-e benne. A kisfiunk már korábban kinőtte a hordozót, mielőtt elérte volna a 10 kg-ot. Úgy biztonságos, ha elfér benne. És azt gondolom, hogy a gyerek biztonsága fontosabb, tehát nézz körbe interneten, vannak jó minőségű. olcsóbb gyerekülések is, szoktak akciók is lenni, akkor inkább mondjatok le valami másról, de ha kell a gyerekülés, akkor vegyétek meg! A gyerek biztonsága az első szerintem, ugyanolyan fontos, minthogy legyen mit enni.
2015. aug. 14. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam nagy súllyal született, hamar elérte a 10kilót,viszont hosszra simán elfért még a hordozóban, de még nem tehettem ülésbe,mert kicsi volt még hozzá,még nem tudott ülni sokáig,hogy az ülésbe tehessem.
2015. aug. 16. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!