Mikortól szállíthatom a kisfiamat hordozó helyett gyerekülésben?
Figyelt kérdés
A hordozót kinőtte, nem fér el a lába, csak nyomorog benne (7,5 kg). A gyerekülésünk viszont 9 kg-tól van kalibrálva. A kisfiam nagyon szépen tud már ülni, és a gyerekülés dönthető is egy kicsit hátrafelé. Nem találom, mit mond erre a KRESZ...2009. máj. 9. 13:34
1/7 anonim válasza:
szerintem ha ül egyedül, akkor nem kell feltétlenül azt nézni, hogy hány kiló a gyerkőc. én a helyedben inkább átültetném. Nekünk a bébihordónk olyan, hogy 0-13 kg. most 8.5 a fiam, de már most látom, hogy nem túl kényelmes neki. Hamarosan megválunk tőle mi is, hiába van ez vagy az ráírva a hordozóra.
2/7 anonim válasza:
Vannak olyan gyerekülések, amelyek egészen fekvő helyzetig dönthetőek.
A KRESZ azt írja elő, hogy a gyerekülés meghatározásának megfelelő gyerek szállítható benne, tehát a gyerekülés leírását kell megnézned, hogy megfelel-e neki a babád.
3/7 anonim válasza:
első vagyok. igen, a második válaszoló jól írja! viszont a rendőr nem fogja lemérni a fiadat a helyszínen:-)
4/7 A kérdező kommentje:
:) Igen, igazad van, ebben lehet valami! És ugye értelemszerűen a fejét is gyönyörűen tartja (ha már egyszer ül), tehát gondolom a rendőr ebbe sem tud belekötni... Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 9. 13:50
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan használd a rendőr azt nézi(csak tudom)hogy biztonságosan legyen a gyerkőc elhelyezve az autóban:)
6/7 anonim válasza:
Én akkortól tettem gyerekülésbe, amikor már stabilan ült és nem fért el a baby-hordozóban. Szerintem már nyugodtan beleteheted te is. :)
7/7 anonim válasza:
Ha nem fér el a lába,és nyomorog,akkor neki már nem biztonságos a hordozó.Kezd el használni az ülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!