Anyukak megtudnatok mondani mi ennek a teli hordozo "huzatnak" a neve?
Nem tudom, hogyan keressek ra a neten, hogy megnezzem mennyibe kerul. Arra valo, hogy a baba ne melegedjen be telen a kocsiba. Ha kiveszem telen az autobol mert mondjuk dokihoz viszem akkor csak rahuzom a huzatot a hordozora es a rendelobe lehuzom nem kell folyamatosan oltoztetni a kicsit. Csak osszehasonlitaskeppen kerdeznem mert kulfoldon elek es itt 5ezer forint (ha atszamitom) nem tudom, hogy itt vagy otthon vegyem-e meg inkabb. Itt a link, erre gondoltam:
bundazsák. nagyon jó.
nekünk van ilyen, be lehet kötni a hordozóba, annyira meleg, hogy nem is kell aláöltöztetni. rugiba beleraktam, és kész
Nagyon sepen koszonom a valaszokat lanyok. Bocsi, hogy ilyen keson reagalok de kozben melozom.
Ezt ugy kell elkepzelni mint egy huzatot amit csak raboritasz a hordozora. Gumis korbe es ugy huzod ra mint egy befotes uvegre. :) de ki is lehet cipzarozni igy nem muszalj mindig levenni. EBay-en lattam kicsit jobb kepet majd mindjart linkelem. De az is lehet hasznaltat veszek mert ugy meg olcsobb.
Koszi megegyszer mindenkinek a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!