Megváltoztatnád a helyemben a külsőd hogy hasonlíts a gyermekedre?
Anya és családja fehér bőr típus, szőke haj, kék szem.apa könnyebben barnul, barna haj, zöld szem.
Tesóim is a világos típusba estek, en meg apára hasonlítok.
Férjem pont mint én, de elhagyott minket, így senki nem tudja hogy néz ki(szomszédok, a bölcsiben, vagy játszótéri anyukák).
A gyerek az anyai ágam örökölte.
Én anno szőke voltam de lenövesztettem most szép egészséges félhosszu barna hajam van és kicsit barna bőr mert nyár van, illetve a szemöldököm is sűrűbb sötét mert meguntam szedni.
A gyerek olyan szinten elüt tőlem hogy még egy bolti elado is azt feltételezi biztos az apja volt ilyen.nekem ez rosszul esik.pláne hogy akkor mindenki igy láthat minket csak nem mondja.
A helyemben átfestenétek a hajat szemöldököt világosabbra vagy igy éljek ha majd megy suliba oviba hogy mindenki kérdezi megjegyzi??
:D :D
Nem! Az én gyerekemnek vöröses a haja, eszembe se jutott eddig, hogy emiatt befessem a hajam, hogy rám hasonlítson :)) Amúgy egy szőke hajfestéknél szinte mindig látszik, hogy festett, szóval kb hiába erölködsz, főleg ilyen indok miatt...
Szerintem készülj fel a valós problémákra az életben.
De nem: nem változtatnám meg ilyen piti okból.
A lányom világos hajú, zöld szemű, én és a fiam barna hajú, barna szeműek vagyunk, de neki lényegesen világosabb a bőre.
Soha nem fordult meg a fejemben, hogy változtassak a külsőmön, pedig még azt is megkérdezték egyszer, hogy a kicsit örökbe fogadtuk-e, mert annyira nem hasonlít rám.
Vagy azt mondom, hogy enyém, de nálunk az apa a biztos (tiszta apja a gyerek), így anyasági vizsgálatot fogunk kérni... vagy azt, hogy aha persze, az apja hozta a családba...
A fenét érdekli, hogy mit mondanak, gondolnak a többiek. Sosem változtatnék társadalmi elvárás miatt a külsőmön. Soha.
Nem változtatnám meg, és nem is zavarna, ha mások arra a következtetésre jutnának, hogy biztos az apja vonásait örökölte.
Attól még ugyanúgy az én gyerekem, akárkire is hasonlít külsőre.
De ha neked - ahogy fogalmaztál - "rosszul esik" ez a feltételezés, mármint hogy "biztos az apja volt ilyen", akkor mondhatod egy mosoly kíséretében, hogy nem, leginkább az anyai nagyapa vonásait örökölte.
(Nem ritka jelenség egyébként, hogy valamelyik nagyszülőre jobban hasonlítanak a gyerekek, mint a szülőkre, mert a lappangó recesszív gének akkor bukkannak fel.)
Hát, ha neked tetszene, akkor igen, csak a gyerek miatt ne. Amúgy a szemöldökfesték az lekopik és nem lenő. Nekem 1,5 hét múlva már gáz volt, soha többé nem is csináltam, pluszban az újak az eredeti színben nőnek ki ugye... És a vörös besárgul a naptól, szóval elég undi is lehet a végeredmény.
Ha meg az emberek arra tesznek megjegyzéseket a környéketeken, hogy a genetikád milyen, akkor költözzetek el, mert örökre szívatni fog titeket a közösség mindennel.
Amúgy nálunk anya kreol, apa kreol, én fehér bőrű szeplős, mint nagyapám volt. A férjem fehér bőrű, mint a szülei. A gyerekünk kreol, mint apám. Még sose tettek erre megjegyzést, hogy nem a miénk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!