Szülők, Ti hogy viseltétek gyerekeitek szakítását?
Figyelt kérdés
Van egy 18 éves lányom másfél éve jár egy fiúval, lassan megkedveltük, vannak hibái mint mindenkinek, rendes gyerek, csak lusta. Mostanában sokat veszekedtek, a fiú nagyon féltékeny tipus állandóan ellenőrzi, s a lányom már besokallt. Még én mondtam neki, hogy ne marakodjon ha nem jó mondja meg neki és nem kell folyton veszekedni. És hát a lányom megmondta hogy már nem akar vele lenni. Egyik itt sir a másik ott, nekem is a szívem szakad meg mert megkedveltem a fiút mintha a fiam lenne. A fiú megmondta a lányomnak hogy vár rá, visszavárja ez meg tőlem várja a választ mit csináljon. Nagyon hiányzik neki, állandóan sirdogál. Nem szeretnék beleszólni.Hogyan segítsek vagy ne segítsek neki?2016. júl. 25. 13:57
1/4 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz ebben segíteni, ez ezzel jár. Tinikori szerelem, szakítás, sírás, ez sablon. Majd ő is túl lesz rajta, mint minden más hasonló cipőben járó lány. Minden szakításnak oka van, majd rájön és tanul az esetből. Főzz neki valami finomat :)
2/4 anonim válasza:
Biztositsd a támogatásod felöl, de erősítsd benne, hogy ez az ő döntése kell, hogy legyen. Semmi választ ne adj a szájába, kérdésekkel provokáld ki, hogy ő mondjon a-t vagy b-t. Egyrészt ezzel felnőttként kezeled, másrészt jobb ha ilyen horderejű kérdésben nem azért jön ossze vele újból, mert te kedveled a fiut. Késöbb úgyis kibújik a szög, ha csak a te rábeszéléseddel jön vele újból össze. A sírás miatt ne szakadjon meg a szíved, szinte kell az életben szerelmi bánat, majd meghalok a fájdalomtól érzés. Nem a szülő feladata ekkor közbelépni, de vígasztalni, együtt csajos programot csinálni, nevettetni igen. :)
3/4 anonim válasza:
Ezt nekik kell megoldaniuk, illetve mindkettejüknek tanulni belőle. Ez az élethez tartozik, a tinikori szerelmek nagy része véget ér egyszer, és kell is a személyiségfejlődéshez a szakítás megélése is. Én nem szólnék bele, támogatnám a lányomat, vigasztalnám, ha szüksége van rá, de nem mondanám meg, hogy mit csináljon.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, egy kicsit megnyugodtam és háttérből vigasztalni fogom. Állásfoglalás nélkül. Még egyszer köszönöm. Szeretem ezt az oldalt, mindig kapok hasznos hozzászólásokat.
2016. júl. 26. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!