Mit tegyek ha már most tudom, hogy nem fogom tudni kifizetni a több tízezer forintos szülést?
Elmentem SZTK-ba, és mindig ugyanahhoz az orvoshoz kértem magam. Nem akartam a magánrendelésére menni, mert nem nagyon vagyunk eleresztve anyagilag, de most átírt a magánrendelésére. Nem sokat kért szerencsére, azt még ki tudom fizetni, havonta nem sok az az 5000 ft. 5 hónapos terhes vagyok, de tudom, a szülésre nem lesz több tízezer forintom, és még alig vettem valamit a babának.
Elméletileg a következő alkalommal beszéljük meg az anyagiakat.
Mit reagáljak rá? Jó orvos, nem akarom lecserélni.
Szia!
Mondd meg neki kerek perec, hogy ez van, és ezért is az sztk-ba jártál és nem magándokihoz. Ha így nem vállal tovább, akkor mégsem olyan jó orvos, hiszen nem a "betegért" van, hanem a lóvéért. Szülni bárhol szülhetsz ingyen, ha ajánlhatok helyet írj priviben.
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Szia!
Mi az, hogy átírt a magánrendelésére? Milyen jogon? Én is sztk-ba járok, és mindig ugyanahoz az orvoshoz megyek. Sőt nálunk a kismamákat automatikusan ugyanaz az orvos fogadja az sztk-ba. Nekem egyszer akkor volt problémám mikor az orvos szabin volt és máshoz akartam menni. Most vagyok 40 hetes, az orvos kb 2 hete megkérdezte, hogy akkor az ügyeletesnél fogok-e szülni, mondtam, hogy igen és ezzel le is rendeztük. Te is mondd meg annak a dokinak kerek perec, hogy nem állt szándékodban orvost fogadni.
Mi az, hogy átírt a magánrendelésre? Ezt nem értem...Ha én nem akarok menni magánrendelésre, akkor nem megyek. Nekem a havi 5000 ft kiadás pont arra lenne elég, hogy fél hétig nem eszünk...
Én sem fizettem a dokinak, nem volt fogadott orvosom és tökéletesen meg voltam elégedve. A pénzt meg a gyerekemre költöttem, ami így sem sok, és hálát adok az égnek, hogy a család mennyit segített.!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!