Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Erősebb mensi vagy talán baj...

Erősebb mensi vagy talán baj lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap este jött meg a mensim de reggelig elég volt egy t.betét ma reggel viszont förtelmes görcsökre ébredtem és több vérzésre kb.10perce kimentem pisilni és mint egy nyálákas nyúlós vértócsát láttam sötét vérzés volt és nagyon görcsölök most is

Szerintetek?

2016. júl. 22. 08:56
 1/3 anonim ***** válasza:

És gyereket tervezel, vagy nemrég szültél?

Van ilyen, általában akkor, ha vastagabb a nyh. a szokákosnál. Ha próbálkozol babával, akkor lehet korai vetélés, ha szültél, akkor előfordul ilyen erős fájdalmas az első alkalmakkor. De most csak találgatok, mert semmit nem írtál a körülményekről.

2016. júl. 22. 09:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Van egy 14hónapos kicsikém miután betöltötte a 6.hónapot másnap menstruáltam ezért nem értem az egészet

A hasam puffadt kemény és nagyon fájdamas görcseim vannak

2016. júl. 24. 09:53
 3/3 Laura123y válasza:
Szia én 17 éves vagyok és nekem nincs babám! Nekem nagyon erősen görcsöl a hasam és mindíg az első 2 napján a menstruációnak nyálkás véres a vérzés ! Én voltam orvosnál ! A görcsölésre írt ki gyógyszert vagy ha nagyon fáj bemegyek és ad egy szurit! A váladékos vérzés meg azt mondta normális, meg hogy mindenkinél másképp jelentkezzik!
2016. aug. 9. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!