Fiam a 34. hétben született,3hete! 40cm-el és 1850grammal! Most a súlya 2380g és 46cm! Tejem nincs, tápkiegeszitővel etetem! Mikor vihetem ki a levegőre? Egyszerre kb 70-80 milit eszik! Csak alszik és eszik, olyan 2órankent! Nemsok az neki?
Az enyém 2 héttel később született, kicsit hosszabb is volt, de ugyanilyen girnyó. 2 hetesen engedték haza a kórházból, és utána már simán sétáltattuk mózesben. Nincs túl meleg, szél se fúj annyira, tökéletes idő van! A 2 óránként evés simán belefér, a mennyiségekre már nem emlékszem, de én amúgy is szoptattam.
Szépen nő, ne aggódj! :)
Most már ki lehet vinni levegőzni nyugodtan, bár eleinte ne túl sok időre. Az is jó, ha a picurka ölben van és úgy sétáltok egyet.
Kislányom is 34. hétre született éretlen tüdővel, mi csak 3 után jöhettünk haza a PIC-ről. A súlya nálunk is ilyen gyors tempóban nőtt, 3-4 hónaposan már nem is volt elmaradva az időre született babáktól. Hosszú hetekig Ő csak evett és aludt, ez miatt én is pánikoltam, de mondták, hogy természetes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!