Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha otthon maradhatnál a...

Ha otthon maradhatnál a gyerekeiddel bármeddig, vagyis háztartásbeli lennél, hogyan telnének a napjaid, mi lenne a napirend?

Figyelt kérdés

A kérdés elméleti, mivel nyilván tudom, nem mindenki szeretne otthon maradni akkor sem, ha megtehetné.

Ebben a képzeletbeli helyzetben eltartja a férjed a családot, nem kell dolgoznod és nem is akarsz. Akármeddig otthon maradhatsz a gyerekekkel.

2016. júl. 21. 12:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 19-20-as válaszadó! Nem tudom, ki az "óvodának sok gyereket szülő nő", aki lepontozott, remélem, nem rám gondoltál, mert én írtam, hogy ősztől három ovisom lesz.

Tudod, az ember nem az óvodának szül, de hát a gyerekek már csak ilyenek, nőnek, idősödnek, és előbb utóbb oviba kerülnek, nem tudtad? :) Nem maradnak kicsik!

Másrészt honnan tudod, ki pontozott le és ki nem, többszáz ember nézi és pontozza ezeket a válaszokat, megnyugtatásodra viszont közlöm, hogy én mindenkit felpontoztam. Talán kár volt, de már mindegy. szép napot!

2016. júl. 22. 09:37
 22/23 A kérdező kommentje:

57%-os butaságokat írsz, olvasd már el, mit írtam.

Igen, lehet kérni felmentést (az nem indok, hogy nem dolgozol, nézz utána előbb), meg 8 hónaposan bölcsibe is lehet adni. Mindkettő szélsőséges. Én is szeretem, hogy velem vannak itthon, de az óvoda és az iskola kötelező, nem lesz egyik sem magántanuló, főleg mert szeretnek járni. Ha pedig nem szeretnék, akkor addig keresnék fizetős intézményt, amíg a tökéleteset megtalálom. Mielőtt nekem esel, leírnám, hogy nem azért, hogy ne legyen itthon, a varázsszó a szocializáció.

Kikérem magamnak, hogy az óvodának szültem, ne kötekedj. Ha nem tudod értelmezni a kérdést, töprenj, vagy ne válaszolj. Te úgy csinálnád, a másik meg máshogy, dolgozd fel. Minden szülő a legjobbat akarja a gyerekének. Ha te úgy gondolod, hogy veled a legjobb neki 6 éves koráig, az a te dolgod.

2016. júl. 22. 10:11
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nálam ez most nem elméleti kérdés, mert ősztől három ovisom lesz, én pedig még másfél évig itthon leszek.

Vannak terveim!

1. zenélek két éve, ősztől ebbe keményen bele akarok húzni. Az oktatómmal tervezünk már most egy jótékonysági koncertet, annak a repertoárján fogunk ddolgozni, s ha bejön, akár meg is maradhat ez a formáció, és készülhetünk erre-arra.

2. szeretnék könyvet írni egy zenészről, akiért rajongok, de magyar nyelven nem igazán jelent meg róla anyag. Ez persze nagy falat, komoly kutatómunkát, fordítást, utazgatást is igényel.

3. szeretném átrendezni, kipofozni a szép nagy házunkat, kertünket, szebbé, jobbá, otthonosabbá tenni, mert most nincs rá időm a három kicsi mellett. Nyári konyhát is tervezek csinálni.

4. szeretnék többet edzeni, sportolni

5. szeretnék minden héten találkozni egy rokonommal, barátommal, akikkel időhiány miatt most csak levelezünk vagy telefonálunk"

Hű, ezt majd meg fogom mutatni pár olyan nőnek, aki azon sír, hogy 1 gyerek mellett nem ér rá semmire :D

2016. szept. 10. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!