Anyukák, mi az amit utoljára csak magatoknak vettetek, és mikor?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm :)2016. júl. 19. 20:00
12/27 anonim válasza:
gitárpengetőket pár napja, és mivel itt volt barátnőm 3 napot, kimentünk koktélozni egyik este
13/27 anonim válasza:
Tegnap egy fagyit :D
Ami kicsit drágább: végre egy normális, szép bőr pénztárcát, úgy csináltattam. Már nagyon régóta vágytam rá, most tettem rá félre pénzt.
14/27 anonim válasza:
Ma rendeltem magamnak 2 őszi felsőt, vasárnap egy pár cipőt vettem, plusz ma voltam hajat festetni (ezt minden hónapban megteszem egyébként).
15/27 anonim válasza:
M&M's-et, tegnap. Ha ez nem számít, akkor stoplis focicipőt 2 hete.
16/27 anonim válasza:
Egy M&S fürdőruhát és Kilimanjaro szandált a múlt héten.
17/27 anonim válasza:
Ma: kávét, fagyit, gyümölcslevet
2 hete Longchamp táskát, szandált, Chanel rúzst, 2 ruhát, 3 polot.
18/27 anonim válasza:
Ma délelőtt, egy csodaszép türkiz alkalmi ruhát (lagziba), egy rózsaszín és egy fekete pólót turiztam, + egy alapozót és egy ajaktintát is vettem.
19/27 anonim válasza:
20 ezerért ruhát,meg 21 ezerért 3 táskát.
20/27 anonim válasza:
Tegnap egy felsőt és egy farmert, ma egy trikót és egy rövidnadrágot. 6 hónappal a szülés után végre kezd az alakom hasonlítani a régire, így most kedvet kaptam a vásárláshoz, lesz mit behoznom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!