Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak különösen nyugodt/jó...

Vannak különösen nyugodt/jó horoszkópú babák?

Figyelt kérdés

Kislányom bak és nagyon jó/ nyugodt gyerek és természetesen nagyon könnyen tanul mindent, tehát kb. szivacs az agya. Nagyon jó a logikája stb... 1,5 éves korához képest nagyon sok olyan dolgot csinál amit nem gondoltam volna. "kicsinek" nagyon nyugodt volt, sose volt gond az altatással evéssel. Csodababa a családban. Erre rásegít az, hogy bak jegyű vagy tényleg nevelés. Persze kiegyensúlyozott baba is.

Játszótéren játszik más gyerekekkel is, de nem szereti a harsány kiabáló nagyon futkorászó gyerekeket (ezt írta a horoszkópja is) furcsálottam is, de most már örülök ennek. :)

2016. júl. 19. 12:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Tudod van olyan,hogy az embert érdekli valami. Ilyenkor rakja ki névtelenül kérdéseit eme oldalra.... Sok ember elolvassa a horoszkópot és sokan tudják milyen jegyű gyereke, mi mennyire igaz....ha Te az alapján vonod le,hogy én mennyire vagyok okos ( bár valószínkleg többel, ha így névtelenül kimondod a semmire se érő megnyilatkoztatásaidat) építészmérnök vagyok és jelenleg is továbbképzem magam 3 diplomám felé. Tehat, ha unatkozo anyuka/ emberke vagy hajra kellemes időtöoltés a továbbiakban is.

tobbieknek koszonom valaszukat ( telefonrol irok elsot nem kuldte el szoval megegszer)

nyugodt, jo alvo baba. Anyosom mondta,hogy ilyen jo gyerekkel nem talalkozott, aki meseolvasas utan hang nelkul, berakjuk kisagyba es tudja,hogy alvas.... Sosem sir...nagyon ritkan, elesik kb akkorse....

Fellokik,felhaborodik de kb ennyi... Kidobja a kukaba a dologkat, magatol is, tudja minek hol a helye, kinek a cipoje telefonja...mindennek tudja a helyet, ha setalni akar veszi cipojet, viszi neked a sajat cipodet:) olyan tiszta logikaja van,hogy csoda:) nehogy felhaborodjon mindenki, tudom masnak is van ilyen gyereke....de csaladba volt sok baba, es ennyi idosen mar lehetett tudni,hogy akaratos vagy hisztis gyerek lesz.

2 nyelvet hall, mindkettot megerti, es babajelelunk vele emellett...

Kicsit aktivabb, de nem iditota felen, hanem sokat jar-kel ennyi...:) de ugy nem akaratos,tudja mit szabad mit nem, bar feszegeti hatarait neha....

Hirtelen ennyi jutott eszembe:)

2016. júl. 20. 00:19
 12/18 A kérdező kommentje:
termeszetesen lemaradt, hogy az eleje az 1.-2. Embernek szol. Bocsi
2016. júl. 20. 00:20
 13/18 A kérdező kommentje:
ugy ertem aki elsonek irt rajtam kivul...bocsanat a sok valaszert:)...keso van mar...
2016. júl. 20. 00:21
 14/18 anonim ***** válasza:
49%

Csak bosszant az itt honoló sötétség, és féltrollkodással ütöm el az időt. Az itt kérdezők/válaszolók egy része erősen iskolázatlan és ezért kérdezd hülyeségeket, te pedig büszkén vállalod, hogy X év tanulás után is ennyi eszed van. Egy ilyen kérdést az ezotéria topikban kellett volna kiírni, ott rögtön úgy kiosztottak volna többen, hogy a gép előtt is pironkodnál rendesen - itt sajnos/szerencsére az anyai empátia erősebb, a kismamák elnézők a szerencsétlenebb társaikkal szemben, és adnak egy diplomatikus választ, hogy "hát, mi nem vettük észre" ahelyett, hogy "lányom, te hülye vagy". Inkább értékeld, hogy kaptál egyenest választ is a maszatolás helyett, és nem erősítettelek meg a butaságokban.

A privát válaszomat pedig fenntartom, magát intelligensnek valló ember anonim fórumon sem kérdez marhaságokat. Hacsak nem troll vagy, de azért láttam már ennél jobb próbálkozást is :-)

2016. júl. 20. 05:36
 15/18 anonim ***** válasza:
*kérdeznek, bocs
2016. júl. 20. 05:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Lányom rák, fiam szűz, mindkettő nagyon értelmes. Mindkettő jó alvó volt, jó evő, éber állapotban nagyon élénk, érdeklődő, többek között emiatt is tudnak annyi mindent. Mivel válaszoltunk nekik mindig. Semmi köze a csillagjegynek az intelligenciához és a nyugodtsághoz.

Szerintem a játszótér azért van pl., hogy a "harsány kiabáló nagyon futkorászó gyerekek" ott szaladgáljanak kedvükre.

2016. júl. 20. 15:44
 17/18 A kérdező kommentje:

kedves fikázó kommentelő privátban írtam már

engem meg érdekel ez....ekkora gond? tudod a történelem is érdekel mégse történész vagyok...

valakire tök igaz, hogy illenek rá a csillagjegyek valakire nem...ha valaki felhúzza magát ezen és hülyének nézi a másikat egészségére...biztos annyira okos, hogy más ember nem érheti el az ő tökéletesen (vagy tökéletlen :) )magas szintjén vhol a világuniverzumban, hisz rögtön megállapítja, én biz egy hülye ember vagyok.....szívesen elbeszélgetnék veled kedves névtelen ember :)

nem szeretem az ilyen embereket ez van...én sosem tudok valakit leírni azért mert kérdez...sokkal többet lehet megtudni a jelleméről...attól még ha valaki megkérdez valamit, nem hülye...erre való a gyakori kérdések....

én most úgy könyvellek el pl. mint egy unatkozó ember aki másokban keresi a hibát ahelyett, hogy magába nézne...lehet kicsit beképzelt is

okos ember nem vitázik tehát részemről téma lezárva feléd...

inkább fikázná azt aki a 328. kérdést teszi fel, hogy lehet-e terhes ha a barátja mellé ült kb....

többi válaszolónak ismét köszönöm

2016. júl. 25. 14:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Hányadik válaszolóhoz intézed szavaid? Mert utoljára én írtam, és nem fikáztam, csak válaszoltam.
2016. júl. 25. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!