Ti elvinnétek 8 hónapos babátokat állatkertbe?
Figyelt kérdés
A jövő hétvégén mennénk az állatkertbe mert a nagyfiúnk (5éves) már két hete rágja a fülünket hogy menjünk már el de nem tudom a kicsinek mennyire tetszene vagy hisztis lenne. Vélemények?2016. júl. 17. 15:53
11/13 A kérdező kommentje:
Kertes házban lakunk van kutyánk és macskánk is ami nagyon érdekli őt mindig mosolyog nevet nekik és ha sétálni is megyünk nyugodt baba.8-as nem nem ordít mindenhol csak most jön a foga és nyügös. Köszönöm a válaszokat.
2016. júl. 17. 22:05
12/13 anonim válasza:
Mi is fogzás alatt vittük, pont azért mert nyűgös volt, az alatt a pár óra alatt teljesen elfelejtette! azelőtt a tigris fényképére morgott (hogy csinál a tigris), sosem felejtem el azt az arcot, mikor élőben is meglátta! azóta még egyszer voltunk 11 hónaposan, és ugyanolyan nagy élmény volt! megsimogatta a kecskét, barit, nyuszit, sőt élőben is hallhatta, hogy a boci mondja buuuuuu... már csak ezért megérte... ja 10-es voltam...
13/13 anonim válasza:
Szia!
A kislányom tavaly pont 8 hónapos korában mentünk állatkertbe :) Nem nagyon érdekelte.. Volt ami igen volt ami nem. De élvezte.. Nem volt hisztis :) Viszont a nagy meleget mind nagyon nehezen viseltük sajnos..
De ártani biztosan nem árt és valóban legalább sétáltok, a levegőn vagytok, és a nagy is elégedett lesz:) Csupa pozitívum :) Nektek is jót tesz a környezetváltozás.. Gondolom.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!