Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti elvinnétek ilyen helyre a...

Ti elvinnétek ilyen helyre a babátokat?

Figyelt kérdés
Sogornőmnek van egy benti kutyája, aki meglehetősen agresszív. Már a terhessegem előtt is többször megesett, hogy ültem a széken, a kutya a bokámnál csaholt, de Kati /hívjuk így/ nem zárta ki, pedig kértem, hogy csináljon vmit, mert támadó jellegű a viselkedese. Mikor terhes lettem, egyszer a kutya miután fél óráig csak nyugodtan feküdt, ahogy atsétaltam a szobán, a nyomomba eredt és vicsorgott. Hamarosan szülök, és Kati sokszor elmondja, hogy milyen jó is lesz, ha elviszem a babát. Nem akarok vitát, de amíg az a rosszindulatú dög vele egy házban él, nem akarok menni. Ti hogy rendeznétek ezt a szituációt?
2015. nov. 17. 08:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Az első mondat után tudtam, hogy a válaszom nem. Kati meg jöhet látogatóba hozzánk, kutya nélkül, kezet mosva.
2015. nov. 17. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Nyílván nem, még meg tudod védeni csecsemőként, de ha majd elkezd járni majd a kutyának csak préda lesz,vagy betolakodó ha ilyen neveletlen.

Nagyon egyszerű a dolog, megmondod tesódnak és sógornődnek hogy kutya elzár és akkor szívesen átmentek, ha ennyi kompromisszumra se képes akkor vagy ők mennek hozzátok vagy majd észbekapnak hogy az unokaöcsi/hugi nem fogja őket látni.

Én ezt tenném, ha valaki értelmes akkor ezen aztán semmi sértődésre nincs ok.

2015. nov. 17. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:
45%

Kati menjen hozzátok kutya nèlkül!

Én biztos nem vinném olyan helyre ahol agresszív kutya van a lakásban! Amúgy meg lakásban nem tartanék se kutyát se macskát!!!

2015. nov. 17. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem vinném, nem kérdés.
2015. nov. 17. 08:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, sőt, én se mennék. Unokatesómnak volt egy ilyen kutyája, igaz, csak palotapincsi, de folyton odakapott az ember lábára meg morgott. Én egyszer meguntam, és közöltem vele, hogy vagy elviszi innen, vagy úgy felrúgom, hogy meg se találja. Onnantól sikerült elzárni, amikor mentem.
2015. nov. 17. 09:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez is egy ilyen öleb, pincsi keverék! Lehet, hogy szólok neki, hogy vigye ki, vagy zárja el kennelbe, csak eddig se csinált semmit, pedig láthatóan zavart a kutya. Néha annyira ugat, hogy nem is tudunk beszélgetni. Mindenesetre egy próbát megér!
2015. nov. 17. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!