6éve vagyunk együtt. A párom hallani nem akar a gyerekről. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
most vettünk házat is még 5évig kell fizetni...állandóan csak a pénzről szól neki minden. dolgozni dolgozni.... gyakran el is megyünk egymás mellett... nem törödöm alak.ha felhozom a gyerek témát csak a rossz meg a minek az neki... én 28 ő 35éves.2016. júl. 17. 10:03
11/24 anonim válasza:
Ez nem pár, hanem egy ember, aki a tested használja, hogy beleüritsen, ha kanos. Ennyi. Neked kell dönteni, hogy mit választasz: család vagy jólét?
12/24 A kérdező kommentje:
hát kb. igen haragszom rá,mert én tartottam magam az úgymond lépésekben. de ő nem hajlandó lépni ez ügyben... és emiatt kicsit megingott hogy szeretem e...
2016. júl. 17. 11:13
13/24 anonim válasza:
Én elhagynàm.. így telnek el az évek. Teljesen idôben vagy.... De nem kell a kedvéért lemondanod az anyasàgról.
14/24 anonim válasza:
Én elhagynám, ház ide vagy oda. Nem vagy elkésve, sőt lemaradva sem az anyaságról, viszont a kedvéért nem kell lemondanod róla. Szemét dolog volt tőle, hogy eddig mindig bújt valami mögé, de már nincs oka, és színt vall. Nincs is ezzel semmi gond, hogy nem akar, nem is való mindenkinek gyerek, pláne akaratán kívül, de az, hogy áltatott, ..........
15/24 anonim válasza:
10es vagyok. Elhiszem hogy haragszol és meginogtál, én is ezt tenném a helyedben. Viszont jól ki is osztanám, hogy eddig hazudott és bújkált valami mögé, miközben tudta, hogy neked a közeljövőben újra elő fog jönni a gyerektéma, hisz beszéltetek róla. Szedd össze a gondolataidat, mond el neki, aztán lépj, nem vagy semmiről lekésve, de azért mégse egy hèt alatt fogsz párt találni magadnak. Remélem van hova menned, ha te költözöl el, és remélem hogy így lesz már bocsánat, de nézd azt hogy tulajdonkèppen átvert, és elvett tőled ennyi időt, ahelyett hogy boldog kapcsolatban élnél.
16/24 anonim válasza:
Kedves kérdező mi is hasonló helyzetben vagyunk jövőre veszünk házat ha minden igaz és elvileg mi vállalni fogunk de már én is kezdek előre félni mert férjem is húzná ezt a végtelenségig...
17/24 anonim válasza:
Komolytalan fazon, hagyd ott a fenébe.
18/24 anonim válasza:
Ez nagyon gáz.Pláne azért,mert-gondolom-Te is toltál pénzt a házba.Ha elmész tuti,hogy nem ad egy fillért se.
19/24 anonim válasza:
A leírásodból úgy tűnik hogy ez a kapcsolat már kifújt.. az ember egy jó kapcsolatban nem használ ilyen jelzőket a párjára, mint amiket a kérdező írt. De ha ilyen rossz véleménnyel vagy róla akkor minek vettetek házat nem rég, ráadásul hitelre? Szerintem adjátok el a házat aztán le is út, fel is út, keress valaki mást.
20/24 A kérdező kommentje:
a házat nem fogja eladni mondván neki nincs hova mennie.... nekem meg vissza a szüleimhez ez lesz...
2016. júl. 17. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!