Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy fiúnak hamar születik...

Ha egy fiúnak hamar születik gyereke valószínűbb hogy elhagyja a csajt es a babát?

Figyelt kérdés
25 év alatt
2016. júl. 12. 11:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tervezett baba vagy nem tervezett?
2016. júl. 12. 11:24
 2/11 anonim ***** válasza:
35%

Bár párom 31,de ő már nagyon régóta szeretett volna családot,most várjuk az első közöset,a lányom meg lassan majd 4 éves már (előző kapcsolatomból),én 25 vagyok.

Van ismerősöm,aki kb 19-20 évesen lett apa,imádja a fiát,a gyerek anyja az aki eljárogat,pasizik stb.

Én 3 éves voltam,nevelőanyám 21 mikor apuval összejöttek,ő is vállalt engem.

Párom előző kapcsolatában a nőnek is volt 2 gyermeke,6 évet volt vele,a lányok 1 éves korától volt a nő mellett,bár az bonyolult dolog volt,a nő lépett le hálisten végül a férje után,páromat meg csak kihasználta évekig. 24 éves volt párom amikor összejöttek,simán elejétől kezdve vállalta volna azt a két gyereket,ő apának és társnak született.Tesója is 35 éves, a párjával 7 éve vannak együtt,a férfinak van egy 14 és 16 éve fia.

Szóval szerintem nincs korhoz kötve,hogy milyen korban lépnek le inkább férfiak,nők a gyerekeik mellől. Rengeteg,rengeteg idősebb férfi is van aki lelép.

2016. júl. 12. 11:26
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Az exem 40 éves volt,

Mikor otthagyott engem a babával én 35.

2016. júl. 12. 11:28
 4/11 anonim válasza:
28%

Egyértelmű.

25-30 évesen egy ember tanul,képzi magát,szexuálisan kísérletezik és ÉL(ne). Ráadásul anyagilag sem igen van a toppon.

Erre nyakába szakad egy csaj...ez még TALÁN pozitív hatású is LEHET,de ráadásként 1-2 puja...na az nem megy.

Viszont TÖBB olyan kapcsolatról tudok,ahol a nő idősebb és elvált/özvegy,van gyereke az extől és remekül élnek a fiatalabb (20-30 éves) pasival. Valóban szeretik egymást.

2016. júl. 12. 11:30
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
nézd...fiatal szülők, fiatal kapcsolat, kevés élettapasztalat, kevés anyagi háttér...ebből logikusan adódik hogy instabilabb maga a kapcsolat is...de láttam már ellenpéldát is, ahol 1-2 éves kapcsolatba becsúszott a baba, mégis megtartották és azóta már tini korú a gyermek és a szülők is megvannak..
2016. júl. 12. 11:42
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Van erre is pelda,arra is...mi 23 evesek voltunk az elso gyerek szuletesekor,ferjem szuper apa,eszebe sincs lelepni,nem tervezett volt az elso terhesseg,de egy pillanatra sem fordult meg a fejunkben,hogy ne tartsuk meg...azota uton van a harmadik,tobbszor mondta,hogy ez volt a leheto legjobb dolog,hogy igy alakult az eletunk.Szerintem nem az eletkor tart össze ket embert...30-40evesen is tonkre mehet egy kapcsolat es 20-on eves koruktol is kitarthatnak egymas mellett orokre az emberek.
2016. júl. 12. 11:50
 7/11 anonim válasza:
30%

0%?????

Most akkor hazudni kellett volna? Én meg már azt hittem,hogy segíteni kell és nem átbaxni a kérdezőt. :(

2016. júl. 12. 12:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Férfit akartál írni ugye?
2016. júl. 12. 12:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha egy 25 év alatti fiúról és egy csajról beszélünk, akkor igazad van.

De!

A mi esetünkben pl. férjről és feleségről beszélhetünk, (ő már a házasságkötésünkkor is férfinek számított 23 évesen)

A férjem épp betöltötte a 25-öt, amikor megszületett az első gyerekünk. Ő még főiskolás volt, én dolgoztam (én vagyok az idősebb). Azóta eltelt 8 év, nem hagyott el. :)

2016. júl. 12. 12:20
 10/11 anonim ***** válasza:
46%
Nem csak az életkoron múlik nyilván. De nagyobb az esélye mert sokkal több és nagyobb problémákkal kell szembenézniük kevesebb tapasztalattal és érettséggel.
2016. júl. 12. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!