Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Durva voltam vagy igazam volt?

Durva voltam vagy igazam volt?

Figyelt kérdés
A férjem barátjának az apja ma egy társasági összejövetelen kissé felöntött a garatra, a 2 éves kisfiamat próbálta szórakoztatni. Addig fajultak a dolgok, hogy elkezdte sörrel kínálgatni, kisgyerek, nyilván kíváncsi ha valamit nyújtanak felé, szóval érdeklődött. Először szépen, de határozottan szóltam hogy fejezze be. Erre még belenyúl a sörébe, és a sörhabot megpróbálta beletenni a fiam szájába nagy röhögés közepette. Erre félreütöttem a kezét, rákiáltottam hogy elég ebből, és szóltam a férjemnek aki arrébb volt, hogy menjünk. Ő nem látta a jelenetet. A barátja megsértődött, szerinte durva voltam az apjával aki csak viccelt. Szerintetek? Túlreagáltam? (Egyébként szerintem nem, de kíváncsi lennék más véleményére is.)
2016. júl. 9. 23:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van, nem reagáltál semmit túl!
2016. júl. 10. 07:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazad volt, nagyon gáz, hogy még ők vannak felháborodva. Nem értem amúgy sem, hogy miért van ez a hülye szokás (főleg az idősebbek körében, de fiatalabbaktól is látom néha), hogy poénból gyerekeket kínálgatnak alkohollal. Kezdjük ott, hogy egy gyerek, az ízérzékelésének a fejlettségi szintjétől fogva nem is fogja finomnak érezni még a legdrágább, legminőségibb szeszesitalt sem, mert vagy csípi, vagy keserű, savanyú lesz neki. Úgyhogy nem kell azzal a hülyeséggel jönni, hogy szereti. Másrészt meg mi a francnak kell alkohollal kínálgatni egy gyereket? Értem, hogy ennyi alkoholtól tényleg semmi baja nem lenne, de akkor is ökörség. Ez olyan, mintha rálegyezne valaki cigifüstöt, mondván, hogy ennyitől nem lesz baja. Oké, de az előnyére sem válik, és fix, hogy nem élvezi. Akkor meg?
2016. júl. 10. 11:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A vén hülye a SAJÁT ujját akarta gyereked szájába tenni? Ezen ezerszer jobban kibuknék, mint a sörön. (vajon mos kezet wc után?)
2016. júl. 10. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!