Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van vagy tényleg tipikus nő voltam? 20f
Figyelt kérdés
Utobbi idoben eljartam kondizni és a barátnőm kérdezte h miert. Mondtam neki hogy utálom h jobb teste van, mint nekem es majd büszkén akarok mellette fesziteni a strandon. ( nyilvan nem ezert kezdtem el, csak részben, ezert ne is oltsatok). Erre o teljes mértékben helyeselt es igazat adott, amira picit beragtam.
Tudom h en mondtam es igaza is van de En is megd ugnam Emma Watsont meg se mondom neki. Neki legyek mar igy is jo, massal meg ne foglalkozzon.
2015. febr. 27. 08:45
2/7 anonim válasza:
Igazad van, viszont ne a barátnődet okold ez miatt. Te hoztad fel... igazat adott neked, így legyen ez inkább ösztönzés, mint probléma.
3/7 anonim válasza:
Biztosan így is jó vagy neki, egyszerűen tetszik neki az, hogy még jobban akarsz kinézni plusz az egészségnek sem árt, ha sportolsz, nem kell egyből rosszra gondolni.
4/7 anonim válasza:
úristen de idegesítő lehetsz...még egy kis nyafogó hangot kéne begyakorolnod -.-
5/7 kendrazoltan válasza:
Szerintem szimplán az van, hogy megpróbált támogatni a döntésedben, amihez te magad adtad az indokot, így ne csodálkozz, hogy a kezébe adott kapaszkodóba kapaszkodik...szerintem kicsit túlreagáltad...29F
6/7 anonim válasza:
Ha tudod, hogy igaza van és helyeseltél, mért rágtál be? Eddig is veled volt, amíg nem gyúrtál, vagy nem? Tehát elfogadott úgy, ahogy vagy. Ahogy írod Te is megnézed a jobb nőket. Mért ne helyeselt volna? Ne csak a nő erölködjön és formálja a testét, a partnertől is elvárható ugyanez. Ha ezen kiakadsz, nem vagy 100-as.
7/7 anonim válasza:
ööö.. tehát számodra gáz a barátnőd:
1. mert szeretné, ha jobban néznél ki, bár előtte is szeretett úgy ahogy voltál
2. mert őszinte
Sajnálom őt ismeretlenül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!