Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom nem hiszi el, hogy az...

A párom nem hiszi el, hogy az övé a gyerek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Teherhes lettem, nem védekeztünk de nem is volt szóban a baba. Ahogy megtudta, hogy terhes lettem elmondta, hogy neki nem lehet gyereke, orvosi papírral támasztotta alá, 1 hónapja lettek meg az eredményei, eddig azért nem mondta el, mert állítása szerint fèlt, én ugyanis nagy családot akartam. Belekezdett már párszor, de nem volt elég ereje. Esküszöm, tőle lettem terhes, a 4 év alatt soha nem néztem másra. Az apasági vizsgálatra azt mondta, hogy nem, mivel biztos nem az övé és fölöslegesen nem ad ki pénzt, én pedig nem tudom finanszírozni. Nincsenek életképes spermái, így orvos szerint 0 százalék, hogy apa legyen. Mit tehetek? Segítség. Most el akar hagyni, mert azt hiszi, hogy megcsaltam. Mit tegyek? Hogyan bizonyítsam be hogy az övé a gyerek?
2016. júl. 9. 16:42
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
77%

Huu de könnyen mondják egyesek, hogy simán kidobnák a pasit ebben a helyzetben... Pedig azért őt is meg lehet érteni. Egy dolog, hogy alapesetben bízik a párjában. De ha tényleg elvégeztetett egy ilyen vizsgálatot, aminek eredményeképp az jött ki, hogy 0 % az esélye a saját gyerekre (még csak nem is kevés esély, hanem 0!), ezek után a párja bejelenti, hogy terhes, hát nem csodálom, hogy ledöbbent, ez azért így elég meredek.

Az a baj, hogy nem hajlik a megoldásra, arra, hogy esetleg megkérdezzen más véleményt a nemzőképességéről, illetve a DNS tesztre.

Nem tudom mennyire friss ez a dolog, lehet majd ha lenyugszik kicsit, és átgondolja, akkor majd megváltozik a hozzá állása.

2016. júl. 9. 21:18
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne, ha azt mondanád neki, hogy fizesse ő a dns vizsgálatot, és ha a teszt szerint nem ő az apa, akkor kifizeted neki az összeget?
2016. júl. 9. 21:56
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Mit írtak a leletére, mire vezetik vissza az eredményt? Miért vizsgáltatta meg magát? Ha van heréje, akkor a 0 spermiumszámból is lehet annyi, hogy elég legyen a megtermékenyítéshez, és mivel csak vele voltál, így biztosan van neki :)
2016. júl. 9. 23:25
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Indítsd el az apasági pert a gyerek születése után, ha a teszt igazolja az állításod még ki is fizettetik vele.

Orvos csak akkor állapít meg 100%-os nemzőképtelenséget/meddőséget, ha a vizsgált személy belső reproduktív szervei hiányoznak (here, ovárium). Még elköttetésnél is megvan a hibaszázalék a gyerekre.

2016. júl. 10. 06:26
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Van a történetben egy logikai bukfenc.....A kérdésben azt írod "nem is volt szóban a baba" Aztán az egyik hozzászólásodban azt , hogy hónapok óta próbálkoztak , nem jött össze és ezért ment el spermavizsgálatra.
2016. júl. 10. 06:59
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt írta a hozzászólásában sem, hogy próbálkoztak, hanem csak hogy hónapok óta nem védekeznek.

Mondjuk tényleg érdekes a sztori. Felhagynak a védekezéssel de nincs szóba a gyerekvállalás??? Ez meg mi? A 2 dolog annyira összefügg, hogy nem is értem hogy lehetett a gyerek téma nélkül nem védekezni.

2016. júl. 10. 15:06
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát, érdekes. Nekem több orvos is mondta, hogy nem lehet gyerekem, csak lombikkal. Papírom is van róla. Most mégis 16 hetes terhes vagyok. (nem voltunk lombikon) Az orvosok csak annyit mondtak, hogy ők sem tudnak még mindent. Szerintem kérj kölcsön valakitől és csináltasd meg a vizsgálatot. Úgy tudom olcsóbb, ha már megszületett a gyerek.
2016. júl. 10. 17:41
 28/41 anonim ***** válasza:
Már nem azért de a férfi termékenységi vizsgálat nem fizetős. Szakrendelésen csinálják. Szóval vagy hazudott neked, vagy te hazudsz és kamu a sztori. Menjen el megint egy másik szakrendelőbe megcsináltatni, mert INGYEN VAN.
2016. júl. 10. 18:02
 29/41 anonim ***** válasza:

Uramatyam... es amikor allitolagos.meddő nők esnek teherbe? Na azt megis hogyan csinaljak? Annyi embernek mondjak h nem lehet..aztan megis. Nem ertem a parod h nem bizik benned.. csinaltasd meg a dns tesztet. Sok sikert!!!:(

Van mar gyereketek nem? Akkor nem lehet h rovid ido alatt nulla az eselye a nemzèsre. Az fokozatosan hoz erdemenytelenseget...

2016. júl. 10. 22:35
 30/41 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező! Mi újság? Van valami fejlemény azóta?
2016. aug. 3. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!