A párom nem hiszi el, hogy az övé a gyerek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Teherhes lettem, nem védekeztünk de nem is volt szóban a baba. Ahogy megtudta, hogy terhes lettem elmondta, hogy neki nem lehet gyereke, orvosi papírral támasztotta alá, 1 hónapja lettek meg az eredményei, eddig azért nem mondta el, mert állítása szerint fèlt, én ugyanis nagy családot akartam. Belekezdett már párszor, de nem volt elég ereje. Esküszöm, tőle lettem terhes, a 4 év alatt soha nem néztem másra. Az apasági vizsgálatra azt mondta, hogy nem, mivel biztos nem az övé és fölöslegesen nem ad ki pénzt, én pedig nem tudom finanszírozni. Nincsenek életképes spermái, így orvos szerint 0 százalék, hogy apa legyen. Mit tehetek? Segítség. Most el akar hagyni, mert azt hiszi, hogy megcsaltam. Mit tegyek? Hogyan bizonyítsam be hogy az övé a gyerek?
Sajnos nem kitaláció, bár az lenne, egy rossz rémálom.
2016. júl. 9. 17:11
12/41 anonim válasza:
Szerintem nem akarja vállalni ennyi!A megoldás hogy ha megszületik be kell adni a bíróságra a keresetet és majd ők kötelezni fogják és bebizonyosodik ,hogy ő vagy nem ő.Mert ugye gyerektartást kell ám fizetnie !
2016. júl. 9. 17:22
13/41 anonim válasza:
Előző vagyok ne hagy elmenekülni ,minden adatot gyűjts össze gondolok személyi ig szám anyja neve stb mindent és ha lelépne azonnal add le a bíróságon a keresetet !
2016. júl. 9. 17:23
14/41 anonim válasza:
Hát emberek erre kell személyi kölcsönt meg hitelkártyát használni nem a karácsonyi ajándékokra. Én tuti megcsináltatnám. Bár ennek a kapcsolatnak már annyi sztem.
2016. júl. 9. 17:25
15/41 anonim válasza:
A férfiak igen csak kreatìvak :D Nekünk másfél èvig nem sikerült a baba, de a fèrjemnek esze ágában sem volt, hogy spermavizsgálatot csináltasson. Egy babánk lett volna de elvetéltem, ès most újra,másfél èv sikertelenség után a dokim elküldte őt spermavizsgàlatra. Egy hónapja tologatja a kedvesem az időpontot, annyira óckodik ettől. Nem hinnèm hogy a te párod pár hónap után magától elment volna...:) Egyèbként nálunk is azt mondta a doki hogy elég 1 sperma a babához! Igaz nagy szerencse kell hozzà de abszolút nincs kizárva, hogy pont abból az egyből lesz baba :)
2016. júl. 9. 17:32
16/41 anonim válasza:
Én meg megmondanám neki, hogy nem hiszm el, hogy titokban kivizsgáltatta magát.
Talán összeomlanék, hogy egyből megcsalást feltételez rólam... Ha igazán szeretne, és bízna bennem, akkor az orvosi véleményt vonta volna kétségbe, nem engem.
Az biztos, hogy összepakolnék, és elhagynám. Búcsúzóul meg megmondanám, hogy a bíróságon találkozunk, ahol meg fogják csináltatni az apasági vizsgálatot, és ő fogja fizetni, mert övé a gyerek...
2016. júl. 9. 17:39
17/41 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a 16os válasszal sajnos.
2016. júl. 9. 18:07
18/41 anonim válasza:
mi az a izsgálat amire alapozza,hogy nemzőképtelen?
egy spermiogram? vagy más? és pontosan mi van a papíron?
2016. júl. 9. 19:15
19/41 anonim válasza:
Lehet kapni férfi termékenységi tesztet, kb. 8-10 ezer. "Veszel" tőle mintát és megnézed hogy tényleg terméketlen-e.
Egyébként a bíróság azt kötelezi a perköltség és a dns-teszt kifizetésére, aki elveszti a pert. Jelen esetben a párodat.
(De ha ezzel a sztorival felhívod az rtl klubot, ők is fizetik, ha lemehet a sztori adásba. :D )
2016. júl. 9. 19:37
20/41 anonim válasza:
Ha nekem a párom ilyet mondana, mehetne isten hírével.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!