Legviccesebb kérdés amivel találkoztatok itt az oldalon? Vagy épp a legmegbotránkoztatóbb?
A legviccesebb talán az volt,amikor egy pasi azért akarta megujjazni magát,hogy elmúljon a székrekedése.
De egyébként az összes terhes vagyok kérdés ilyen.
A legmegbotránkoztatóbb kérdések számomra a politikai rovatban vannak,amikor valaki vissza akarja hozni a diktatúrát,vagy azt hangoztatja,hogy Hitlernek kellett volna győzni,mert ő volt a jófiú,csak a csúnya liberálisok akarják elhitetni az ellenkezőjét.
Még pár éve azt hiszem egy "anyuka" bekamuzta hogy hármasikrekkel terhes stb.,vmi külföldi anyuka honlapjáról lopott egy pocakos képet de lebukott,az nagyon szíven ütött,pedig utólag találtam a kérdést és végigolvastam,még így is nagyon rossz volt.Persze 37.hetes 3as ikrekkel :D Örülök hogy csak utólag láttam mert ha én is kommentelek oda stb nagyon megérintett volna.
A másik az az anyuka aki 25 kérdést írt ki kb h Adrián/Balázs Adrián/Józsika,és aztán jól megmondta hogy az ő gyereke akkor is Adrián lesz leszarja :D hat az kész volt,persze egy idő után már rohadt idegesítő...
A semmire szülő 20 ev körüli örökösno kérdését is szeretem.
Meg a 3-4 honapos baba anyukajaet, akik 50-50% bán nevelik a nyugodt gyereket, kiállításra jar délben kávézni, ezert barna a gyerek...illetve a akinek hasfájos a babája az anyuka miatt van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!