A Szabolcs meg a Zsófia jó nevek? Mindenki úgy néz rám mint egy UFÓra. :| Azt mondják nem valami modern.
Szerintem teljesen jó nevek, tetszenek!
Milyen duma már az, hogy nem modern??? Mi lenne a kellőképpen modern? Dzsenifer, Brendon és társai???
nekem tetszik mindkettő. Nem néznek majd a gyerekre ha bemutatkozik úgy mint egy idiótára,nem folytja el a kacagást az okmányirodában sem senki,mint ahogy egy Ozirisz,Dzsesszika, Bata,Roga név hallatán tennék..
Furcs ahogy ma már azt nézik nem normálisnak,akik nem ilyen nevet adnak.
a fiam Péter - 2 éves
a lányom Anna - 5 hetes
nem modern nevek, és dunát lehet rekeszteni velük, de nekünk tetszenek, illik a családnévhez, és a 90 éves nagyszüleim is meg tudják jegyezni
ne hallgass másra, olyan nevet adj a gyerekeidnek, mivel azonosulni tudsz
ismerek olyan anyukát, akinek a lánya majdnem másfél éves, és még nem szólította a nevén, mert olyan "idegen" - na de könyörgöm, akkor miért nem olyan nevet adott szegény kislánynak, amit használni is tud
a Szabolcs és a Zsófi is örökzöld nevek, nekem tetszenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!