Ti mennétek a párotok /férjetek nélkül "nyaralni" a babátokkal?
Igen. En kulfoldon elek, kulfoldi a parom es 2 evesek az ikreink. Az en szuleim Mo-on elnek es tavaly nyaron 1 honapra mentme haza az ikrekkel, iden pedig 2 honapra fogok. A paromnak helyhez kotott a munkahelye, igy o nem tud velunk jonni sajnos. Nekem pedig nem helyhez kotott a munkam, igy barhonnan tudom vegezni.
Termeszetesen egyutt is voltunk mar iden nyaralni 1 honapot. A hazamenetelt en annyira nem nyaralasnak gondolom, mivel vegulis nekem az a masodik otthonom es igy a gyerkocoknek is.
Mennek, persze hianyzik a ferjem ha itthon vagyunk, de o epp felsőfokú nyelvvizsgára készül, jot tesz neki havonta pár nap csend meg nekem is, hogy segítenek.
3 eves meg 2 honapos lanyaink vannak. Összeszokott csapat vagyunk 4-en, egyutt is vannak programjaink de kulon sem veszünk el.
Én mentem, de csak hétvégére. Kölcsön-nyaraló, csak akkor lehetett menni, a férjemnek meg annyi munkája volt, hogy péntek este is, meg szombaton délutánig azzal volt elfoglalva, így ő mondta, hogy menjünk nyugodtan, gatyarohasztó meleg volt, ne üljünk otthon a panelben.
Így, hogy csak hétvégére mentünk, jó volt, de hosszabb időre nem mentem volna nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!