Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mennétek a párotok /férjete...

Ti mennétek a párotok /férjetek nélkül "nyaralni" a babátokkal?

Figyelt kérdés
A párom most váltott munkahelyet és még szabit nem vehetett ki, a nővéremék mennek haza (Erdélybe),és mondja hogy menjünk mi is, jót tesz majd a babának a friss levegő meg amúgyis egész nap egyedül vagyunk itthon, a párom csak este jön haza. Kb olyan 450 km az út.
2016. júl. 8. 10:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Igen, attól függ mi az a haza. Ha szülőkhoz, rokonokhoz, esetleg barátokhoz, akkor mennék a férjem nélkül is. De konkrétan nyaralni, hotelbe, panzióba stb, nem.
2016. júl. 8. 12:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen. En kulfoldon elek, kulfoldi a parom es 2 evesek az ikreink. Az en szuleim Mo-on elnek es tavaly nyaron 1 honapra mentme haza az ikrekkel, iden pedig 2 honapra fogok. A paromnak helyhez kotott a munkahelye, igy o nem tud velunk jonni sajnos. Nekem pedig nem helyhez kotott a munkam, igy barhonnan tudom vegezni.

Termeszetesen egyutt is voltunk mar iden nyaralni 1 honapot. A hazamenetelt en annyira nem nyaralasnak gondolom, mivel vegulis nekem az a masodik otthonom es igy a gyerkocoknek is.

2016. júl. 8. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Nem, mert nagyon hiányozna,de ez ember és kapcsolat függő.
2016. júl. 8. 13:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Simán mennék,annak viszont nézz utána,hogy a hataron hogy tudtok atmenni,mert ha jol tudom vmilyen beleegyezo nyilatkozat v. Ilyesmi kell hozzá,hogy az apa nelkul kulfoldre vidd.
2016. júl. 8. 13:22
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
Kulfoldon elunk es en rendszeresen jarok haza a gyerkoccel kettesben Magyarorszagra nehany honapos kora ota. Sajnos a ferjem nem tud elszabadulni mindig, igy kenytelenek vagyunk nelkule menni, de a max eddig 2 het volt. Es persze amikor csak tud, jon o is velunk. Soha nem aggodtam meg amiatt, hogy nem tud maganak osszedobni valami kajat, vagy felgyujtja a hazat. Nem egy 10 evest hagyok itthon, hanem a felnott ferjemet. Hianyzunk egymasnak nagyon ilyenkor, napi szinten skypeolunk, de ez van. En szeretnem, hogy a gyerekunk a nagyszuleit es mas csaladtagokat is ismerjen es szeressen. Tehat en mennek, igen.
2016. júl. 8. 13:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Mennek, persze hianyzik a ferjem ha itthon vagyunk, de o epp felsőfokú nyelvvizsgára készül, jot tesz neki havonta pár nap csend meg nekem is, hogy segítenek.

3 eves meg 2 honapos lanyaink vannak. Összeszokott csapat vagyunk 4-en, egyutt is vannak programjaink de kulon sem veszünk el.

2016. júl. 8. 15:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Én mentem, de csak hétvégére. Kölcsön-nyaraló, csak akkor lehetett menni, a férjemnek meg annyi munkája volt, hogy péntek este is, meg szombaton délutánig azzal volt elfoglalva, így ő mondta, hogy menjünk nyugodtan, gatyarohasztó meleg volt, ne üljünk otthon a panelben.

Így, hogy csak hétvégére mentünk, jó volt, de hosszabb időre nem mentem volna nélküle.

2016. júl. 9. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!